Tire Alperen Ocakları Başkanlığına getirilen Akın Keşan’ın ilk işi, önceki gün 6. ölüm yıldönümü geçilen Büyük Birlik Partisi’nin kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu anısına lokma döktürmek oldu. Büyük Birlik Partisi İlçe Teşkilatının da destek verdiği lokma hayratı etkinliğine MHP Teşkilatı ve Ülkü Ocakları da ziyarette bulunup lokma yiyerek ve Yazıcıoğlu’nun ruhuna dualar ederek, destekte bulundu.


Dün Necip Paşa Kütüphanesi önünde, Cuma namazı vaktinde gerçekleştirilen lokma ikramında, Umut Unlu Mamülleri tarafından dökülen leziz lokmalar, yaklaşık 6 yüz kadar vatandaşa dağıtıldı. Hayrat etkinliği boyunca etkinlik alanında bulunan Akın Keşan, BBP İlçe Başkanı Erkan Etçi ve BBP İlçe yönetimi üyeleri, vatandaşlardan Yazıcıoğlu için Fatiha ve dua okumalarını rica etti. 

YAZICIOĞLU İÇİN ‘UNUTMADIK-ASLA’ AFİŞİ
Yapılan hayır etkinliğini ziyaret edenler arasında MHP İlçe Başkanı Atakan Duran ile Ülkü Ocakları Başkanı Ali Koyu da yer aldı. Etkinlik alanında asılan afişte Muhsin Yazıcıoğlu’nun fotoğrafı ve “Unutmadık- Asla” şeklinde bir ifade yer aldı. 

ETÇİ, YAZICIOĞLU’NUN ÖLÜMÜNÜN AYDINLATILMASINI BEKLEDİKLERİNİ SÖYLEDİ
Genel Başkanlarının ölümünden duydukları üzüntüyü yıllardır yaşadıklarını belirten Erkan Etçi, Yazıcıoğlu’un sır ölümünün üzerinden 6 yıl geçmesine rağmen halen tam olarak aydınlatılamadığını belirtti ve duruma, “Devletin itibarı 6 yıldır karlar altında” şeklindeki sözleriyle tepki gösterdi.

KEŞAN, “ŞEHİT BAŞKANIMIZIN ÖLÜMÜ KAZA DEĞİL, SUİKASTTIR”
Alperen Ocakları’nın çiçeği burnunda başkanı Akın Keşan ise, hareketin kurucusu olarak Muhsin Yazıcıoğlu’nun her zaman manevi liderleri ve genel başkanları olacağını belirtti onun ölümünün bir kaza olduğuna inanmadıklarını suikast olduğunu iddia ederek, bunu gerçekleştirenlerin mutlaka Türk adaleti önüne çıkarılmasını istediklerini belirtti. Akın Keşan, lokma ikramından faydalanan ve Yazıcıoğlu için dua eden, MHP İlçe Başkanı Atakan Duran ve Ülkü Ocakları Başkanı Ali Koyu başta olmak üzere, tüm vatandaşlara çok teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi