Gülen Cemaatinin Tire’de Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek vereceği iddiaları üzerine açıklama yapan Atlas A.Ş. Genel Müdürü Ali Devran, “Oyumuz kadir kıymet bilen, vefa bilen, halkımızın kıymet verdiği değerlere sahip çıkanadır.” dedi.

 


Ercan ÇELİK

 

HaberTire Gazetesi’nin internet sitesinde yer alan haberde cemaatin Tire’de MHP’yi destekleyeceği yönündeki haber karşılığında, camiadan jet hızında açıklama geldi.  HaberTire Gazetesi’ni ziyaret eden Atlas A.Ş. Genel Müdürü Ali Devran şu ifadelerde bulundu: “Bizim her dönemde olduğu gibi şu ya da bu parti şeklinde isim verme durumumuz söz konusu değil. Bizim tabanımızda bu camiaya her kesimden gönül vermiş Vatanını milletini seven insanlar var. Bizim derdimiz ilçemizin, eğitim yönünden çıtasını yükseltmek adına kalitesini arttırmak ve katkı sağlamak. İlçeye bakan yönüyle hiçbir siyasi partide koşturan insanlarla sıkıntımız yok. Hepsiyle eşit mesafede görüşüyoruz. Biz bir eğitim camiasıyız. Bizim eğitimden başka bir duygu düşüncemiz yok. Bu Tire’de de böyle, dünyanın 160 ülkesinde de böyle.”

 



“OYUMUZ KADİR KIYMET BİLENE”

Seçimlerle ilgili olarak da konuşan Devran, “Seçimlerle alakalı ise bu camianın bir oyu var. Elbette ki biz bu oyu memleketin selameti adın bir yere vereceğiz. Bizim oyumuz kadir kıymet bilen, vefa bilen, halkımızın kıymet verdiği değerlere sahip çıkan, vatanını milletini seven, özgürlüklerden,  hak ve adaletten yana olan bir kesime oyumuzu vereceğiz.  Bu konuda da camiaya gönül veren tüm bireyler kendi hür iradesi ile hareket edecektir. Memleketimiz için, geleceğimiz için, hayırlı ve uğurlu olur inşallah. Bu sıkıntılı süreçte kendim ve temsil ettiğim camia adına herkesi kardeşliğimizi muhafaza adına sağduyuya, birlik ve beraberliğe davet ediyorum.” dedi.



Editör: Haber Merkezi