Milliyetçi Hareket Partisi Tire İlçe Teşkilatı, merhum Alparslan Türkeş’in vefatının 21. yıl dönümünde Tire Öğretmenevi Önünde halka hayır pilavı dağıttı. 

Milliyetçi Hareket Partisi Tire İlçe Başkanı Bilal Kıvrak konuyla ilgili yaptığı açıklamada ‘4 Nisan 1997 tarihinde ebedi aleme göçen merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i rahmet, dua ve saygıyla anıyoruz. Başbuğumuz hayatının tamamını ülkülerine vakfetmiş bir şuur, gönül ve dava insanıdır. Attığı her adımı millet yararına, söylediği her sözü vatan lehinedir. O milliyetçi bir yol başçı ve Türk-İslam medeniyetinin yılmaz bir savunucusudur. Geniş ufuklu, engin bakışlı ve çok yönlü siyaset, devlet adamıdır. O,Türk dünyasının selameti ve İslam dünyasının da sağlıklı bekası için daima güçlü bir Türkiye’nin var olması gerektiğine inanmış ve bu uğurda da gereken gayreti göstermiştir. Milliyetçi, ülkücü harekete rehber olan Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’i vefatının 21. Yılında rahmet, saygı, sevgi ve özlemle anıyorum" diye konuştu.

Pilav Hayrı programına MHP Tire İlçe Başkanı Bilal Kıvrak ve yönetim kurulu üyeleri ile Kadın Kolları Başkanı Sabriye Tarlı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş için 4 Nisan 2018 (yarın) akşam namazı ve yatsı namazı arası Lütfi Paşa Camisinde mevlidi Şerif okutulacak.

Editör: Haber Merkezi