İlçe Kadın Kolları Başkanı Mehri Nisa Ünalan'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, İl Kadın Kollarından ilgili birim başkanları sunum yaptı. 

AK Parti Tire İlçe Kadın Kolları yönetimi, mahalle ve sandık kurulu başkanlarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, 31 Mart 2019 yerel seçimlerine yönelik sandık kurulu görevlilerinin neler yapması gerektiği ve sosyal medyayı etkin kullanma gibi konularda eğitimler verildi. 

Başkan Ünalan yaptığı açıklamada, İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ'ın öncülüğünde İzmir'in 30 ilçesinde gerçekleştirilecek eğitim ve motivasyon toplantısının bugün Tire'de düzenlenmesinden mutluluk duyduklarını ifade ederek şunları kaydetti, "Bilindiği üzere Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla seçim kampanyalarında artık broşür, Bayrak ve afiş gibi çevre kirliliğine meydan verecek hiçbir şeyi kullanmayacağız. Sosyal Medya kullanımına partimiz çok önem veriyor. Biz de ilçemizde aktif bir şekilde sosyal medyayı kullanıyoruz. Sosyal medya günümüzde en hızlı haberleşme ve etkileşim ağı. AK Parti Tire Teşkilatı olarak algı operasyonlarına asla geçit vermeyecek ve partimizin belirlediği propaganda mesajları doğrultusunda etkin sosyal medya kullanımı ile seçmene en hızlı ve de en doğru şekilde ulaşmanın mücadelesini vereceğiz. Bugün yaptığımız toplantıda da bu konulara dikkat çekerek eğitim yapıldı. İnşallah güzel bir seçim kampanyasının ardından tüm Türkiye'de, İzmir'de ve güzel ilçemiz Tire'de başarıyı yakalayacak, Tire'yi yeniden AK Belediyecilikle buluşturacağız. Tire'de seçimi kazanmaya çok yakınız. Halkımızın teveccühü çok yüksek." 

Editör: Haber Merkezi