Şenoyar, seçim çalışmalarında kullanılan parti minibüsünün 2 ay önce vizesi olmadığı gerekçesiyle muhalif hareketin içinde olan kişiler tarafından İlçe Trafik Amirliği’ne şikayet edildiğini söyledi.

 

CHP Tire’de, eski ilçe başkanlarının da aralarında bulunduğu muhalif grup ile mevcut Başkan Hakan Şenoyar arasındaki koltuk savaşı “vizesiz minibüs” kriziyle yeni bir boyut kazandı. Muhalif harekete tutarsız davranışları nedeniyle adeta ateş püsküren Başkan Şenoyar, seçim çalışmalarında kullanılan ilçe örgütüne ait parti minibüsünün 2 ay önce vizesi olmadığı gerekçesiyle muhalif hareketin içinde olan kişiler tarafından İlçe Trafik Amirliği’ne şikayet edildiğini söyledi. Partililerin yardımlarla alınan minibüsü çok fazla kullanmadıklarını ifade eden Şenoyar, “partimizin içindeki bazı şahıslar yaklaşık 2 ay önce parti çalışmalarında kullandığımız 06 FD 0684 plakalı minibüsün vizesi olmadığı gerekçesiyle şikayet etmişler. Minibüsü 1 ay kadar kullanamadık. Ardından ise vizesini yaptırdık. Çok çirkin bir davranış sergilediler. Bunu yapanlar başka patiden olsa bir nebze anlarım. CHP’li olması beni çok üzdü” dedi.

 

“BAŞARILI OLAMAYACAKLAR”

Eski İlçe Başkalarından Şenol Sardoğan ve Mustafa Güngör’ün de içinde bulunduğu muhalefet delegelerden noter kanalıyla olağanüstü genel kurul için imza toplamaya devam ediyor. Partiye yakın kaynaklar, toplanan imza sayısının 150’ye ulaştığını ve yeter imza sayısı olan 155 delegenin imzasına yakın zamanda ulaşılacağını öne sürdüler. Ocak ayından buyana başkanlık görevinde bulunan Hakan Şenoyar ise muhalif haretin başarılı olamayacağını görüşünü yineledi. Şenoyar, “bana ulaşan bilgilere göre, 130 civarında imza toplayabilmişler. İlçe örgütü ile belediyenin işleri ayrılmalı diyenler bu gün farklı konuşuyor” şeklinde konuştu. Muhalif isimlerin yakın zamanda kamuoyuna yönelik bir açıklama yapacağı bildirildi.

Editör: Haber Merkezi