Ergün ÇELİK

Suların bir türlü durulmak bilmediği Tire Cumhuriyet Halk Partisi’nde istifalar peş peşe gelmeye devam ediyor. Partide yaşananlara hiç kimse anlam veremezken istifasını veren yeni isimler de İlçe Başkanı Hakan Şenoyar’ı kafasına göre iş yapmakla suçladı. CHP’de bugün yaşanan depremde ise İlçe Başkan Yardımcısı Umut Başkan, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Dönmez ve Rıza Şengün istifa etti.

Bu günkü istifaların sebebinin de diğerleriyle aynı olduğu belirtilirken istifa sebepleriyle ilgili olarak daha önceki açıklamaları yinelediler.

İşte istifa eden isimlerin topluca altına imza attığı o istifa mektubu;

 

“Bizim Cumhuriyet Halk Partisi ile ilgili bir sorunumuz yoktur.

Tek başına kafasına göre toplantı gündemi belirleyen, kararlar alan, kararları karar defterine kendi işleyen ve yönetim kurulu üyelerinin imzasına açan, siyasette biz dememiz gereken makamda “BEN” megaloman tavrını sürdüren…

 İlçe sekreteri seçilen arkadaşımızdan ilçe binasının anahtarını alıp ilçeden kovalayan, kafasına göre başkan yardımcılıklarını günü birlik atayan, görevden alan,

Asıl işi partinin organları olan Belediye, Büyükşehir Hizmetleri gibi halkımızı ve partimizi öncelikli ilgilendiren konular yerine saz kursu gibi herhangi bir derneğin yapacağı kurslarla uğraşan, çalışma arkadaşlarına saygı göstermeyen, şuan ilçe başkanı olan Hakan Şenoyar‘la çalışma olanağımızın kalmaması ve tahammülümüzün tükenmesi nedeniyle istifa ediyoruz.

İstifamız sadece bu nedenledir. Partimiz CHP’nin iktidarı ve başarısı için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm gücümüzle tabii ki çalışacağız.

Nasıl Tire’de el ele yerel iktidar olduysak, el ele Türkiye’de CHP iktidarını kuracağız.”


Editör: Haber Merkezi