Lale Parkı yanında bulunan alanda yapılan konserli mitinge 20 binden fazla insan katıldı. Tirelilerin her şeyin en iyisine lâik olduğunu söyleyen Çiçek Tire Kültürde, sporda, sanatta, sanayide ve tarımda marka kent haline gelmiştir. Kutuhan, Bedesten, Yalınayak Hamamı gibi ödüllü restorasyon projeleri, Türkiyenin örnek müzesi seçilen Kent Müzesi, Arappınarı , Derekahve, Gölet, Ayşe Kadın Yaylası gibi mesire alanları ile UNESCO DÜNYA MİRASI TÜRKIYE ŞEHİRLERİNE ADAY olmuştur, bu gurur bizlerin, hepimizin" dedi. 

3 dönem 15 yıl boyunca Tirelilerin başını öne eğecek hiçbir kararın altına imza atmadığını ifade eden Başkan Çiçek " Tire hep benim sevdam, aşkım oldu. Her sabah acaba Tire için, Memleketim için neler yapabilirim diye güne başladım. Yeni çevre yolları ve bağlantı yolları açtık, üretim yolları açıp asfaltladık, ilçemize Fen lisesi, öğretmen lisesi kazandırdık, sinemalar açtık, yüzme havuzu yaptık, Tire daha yeşil olsun diye toplam 78 park yaptık, daha sayılacak çok hizmetlerimiz var. Bu hizmetlerimizi yaparken bize bırakılan borçları ödedik, yatırım yapan hizmet eden ve borçsuz bir belediye yarattık. Herşeyi sizler için yaptık yapmaya da devam edeceğiz.

Sizler beni 3 defa farklı partilerden belediye başkanı yaptınız. 2014 seçimlerinde Tire'de 64 yıl sonra secim kazandırdığımız parti Tire'yi Ankara'da yapılan pazarlıklarla İYİ Parti ye bıraktı. Bir kuru teşekkürü dahi bize çok gördüler. Tire'nin laik demokrat cumhuriyetçi Atatürkçü çağdaş vefakar insanları bu dayatmayı kabul etmez ve etmediğini bu seçimlerde gösterecek. Ben sizlere inanıyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi