7 Haziran seçimlerinde AK Parti’den İzmir Milletvekili seçilen Kerem Ali Sürekli seçim sonuçlarının AK Parti’nin vazgeçilmez olduğunu ortaya koyduğunu belirterek, “yapılacak ilk genel seçimlerde yüzde 60 ile geri geliriz” dedi.





7 Haziran Milletvekilliği genel seçimlerinde AK Parti’den İzmir Milletvekili seçilen Kerem Ali Sürekli seçim sonuçlarının AK Parti’nin vazgeçilmez olduğunu ortaya koyduğunu belirtti. Sürekli,  “yapılacak ilk genel seçimlerde yüzde 60 ile geri geliriz” dedi. Tire İlçe Teşkilatı’nda, İlçe Başkanı Mehmet Çeltikçoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte seçim sonuçlarını değerlendiren Sürekli, “ Yüzde 41 ile birinci partiyiz. Bunu unutmayalım ve herkese anlatalım. En yakın rakibimize 16 puan fark attık. Türkiye’nin birinci partisiyiz. 13 yıldır iktidarda olan bir partinin yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen yüzde 41 oy alması başarıdır. Muhalefetin, karşı söylemlerine rağmen demokratik ve özgürlükçü bir partiyiz” şeklinde konuştu.





“TÜRKİYE’NİN KİLİT PARTİSİYİZ”
Doğu’daki oyların ağırlıklı olarak HDP’ye gittiğini kaydeden Sürekli, “Duygusal düşünmemek lazım. Kimsenin oyu bizim tapulu malımız değil. Kaybettiğimiz oyları vatandaşlarımızın tekrar gönlünü kazanıp, geri alacağız. Türkiye’nin kilit partisiyiz. AK Parti’nin vazgeçilmez olduğunu ve bu dönemi de başarıyla geçeceğimize inanıyorum. Diğer partiler hükümet kuramazsa, geçmişteki kazanımların kaybedilmemesi adına koalisyon yapabiliriz. Ancak kimsenin rövanşist duygularına alet olmayacağız. Yıpranmamak kaydıyla tekrar iktidar da olabiliriz. Güçlüyüz ve gücümüzün farkındayız. Kimseyi kaybetmek istemiyoruz, aksine herkesi kazanmak istiyoruz. Kendi aramızda ise asla fitneye izin vermeyeceğiz. Üçlü koalisyon kurulsa bile söz sahibi biz olacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi