Saadet Partisi Tire İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz gün Büyük Tire Gazetesi’nde yayınlanan bir köşe yazısı ile ilgili suç duyurusunda bulundu ve gazetenin tekzip yayınlamasını talep etti.

 

Ercan ÇELİK

 


Seçim süreci boyunca bir yandan seçim çalışmalarını yaparken bir yandan da kasıtlı olarak ortaya atılan dedikodularla savaşan ve bu söylentiler hakkında son derece hassas olan Saadet Partisi Tire İlçe Teşkilatı, 1 Nisan 2014 tarihli Büyük Tire Gazetesi’nde, Şevket Bahçelioğlu’nun kaleme aldığı köşe yazısıyla ilgili yargı yoluna gitti.



Konuyla ilgili olarak HaberTire Gazetesi’ne açıklama yapan Saadet Partisi İlçe Başkanı Mehmet Ekmen, “Aykırı Tercihler” başlığıyla yayınlanan köşe yazısında yer alan “Tire’de Saadet Partisi’nin bile oyları AKP’ye gitseydi belediye başkanlığını rüyanızda göremezdiniz. Bu küçük partileri bile kimlerin finanse ettiğini bilmeyen kalmadı Tire’de.” Cümlesiyle, Saadet Partisi’nin oyların bölünmesi için birileri tarafından finanse edildiğinin ima edildiğini söyledi. Ekmen,”Bu asılsız, delilsiz ve mesnetsiz iftiranın düzeltilerek aynı gazetede tekzip edilmesini talep ettik ve konuyla ilgili de suç duyurusunda bulunduk.” Dedi.

 

Editör: Haber Merkezi