CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin’in milletvekili aday adayı olması sonrasında boşalan koltuğa Bedri Serter atanmıştı.



Serter, dün Tire’ye gelerek Tireli partililerle buluşup tanıştı ve genel seçimle ilgili olarak iddialı konuştu.
Genel Seçimlerde İzmir’den milletvekili aday adayı olan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Ali Engin’in yerine Genel Merkez tarafından atama yöntemi ile getirilen CHP’nin İzmir’deki yeni başkanı Bedri Serter, dün Tire’ye gelerek, CHP İlçe binasında parti yönetimi ve partililerle buluştu.


İLÇE İLÇE DOLAŞIP PARTİLİLERLE TANIŞIYOR
CHP İzmir’in yeni başkanı, atandıktan sonra teşkilatlarla tanışma ve yerinde incelemelerde bulunmak adına başlattığı ilçe ziyaretlerinin 18. ayağını Tire’ye ayırdıklarını belirtti. Yeni il yönetiminden Niyazi Aslan ve Metin Atmaca ile birlikte Tire’ye gelen Serter’i Tire İlçe Başkanı Şenol Sardoğan, Tire Belediyesi’nin CHP’li meclis üyeleri Necmettin Uçmaz ve Ahmet Küçükler ile ilçe teşkilatı yöneticileri karşıladı. 
Basına kapalı yapılan toplantının başında, basın mensupları için kısa bir açıklama yapan Serter,  7 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimler için oldukça iddialı olduklarını belirtti ve “Haziran’da CHP İktidara gelecektir.” dedi. Serter, partililerle seçim hazırlıkları konusunda görüşmelerde yapacaklarını söyledi.

Editör: Haber Merkezi