Bahariye Mahallesi’nden Muhtar Adayı olan evli ve 4 çocuk annesi 52 yaşındaki Serpil Daşdöyen, seçim çalışmaları ve adaylık çalışmaları ile ilgili olarak HaberTire Gazetesi’ne konuştu. Daha önceki dönemde de muhtar adayı olan ve seçimleri çok az farkla kaybeden Daşdöyen, bu dönem daha çok çalıştığını ve başarıya ulaşacağını söyledi. Doğduğu günden bu yana Bahariye Mahallesi’nde oturan Daşdöyen, Mahallesi’nin tüm sorun ve ihtiyaçlarını yakından bildiğini söyledi.

Muhtar olarak göreve başladığında Bahariye Mahallesi’nin kıyıda köşede unutulmuş bir mahalle olmaktan çıkarmayı hedefleyen Daşdöyen, şöyle konuştu;

Mahallemizde çok fazla yaşlı ve yalnız yaşayan vatandaşlarımız var. Göreve gelir gelmez bu durumda olan vatandaşlarımızı tek tek tespit edip kendilerinin iletişim numaralarını toplayacağız. Gecede gündüzde onların her ihtiyacında yanında olacağız. Bizim dönemimizde hiçbir Bahariye Mahallesi sakini sahipsiz kalmayacak. Devletin tüm sosyal imkanlarını adaletli bir şekilde gerçek ihtiyaç sahiplerine dağıtımını sağlayacağız

Mahalle sınırlarımız içindeki bazı sokaklarımız çok elverişsiz. Göreve geldiğimizde yerel yönetimlerle iletişime geçip bu sokaklarımızda sağlıklaştırma çalışmalarının başlatılması için girişimlerde bulunacağız. İtfaiyenin giremediği sokaklarımıza ilave yangın muslukları koyulması için yetkili birimlerle ortak çalışmalar yapacağız.

Belediye birimleri ile iletişime geçip özellikle yaz mevsimlerinde mahallemizde düzenli haşere ilaçlaması yapılması için çaba göstereceğiz. Mahalle sakinlerimizden bu konuda çok şikayet alıyoruz. Onların şikayetini göz önünde bulundurup bu gibi işlemlerin düzenli olarak yapılmasını sağlayacağız.

Editör: Haber Merkezi