Uzun yıllar Tire’de kıraathane ve okul kantini işletmeciliği yapan evli ve 2 çocuk babası 45 yaşındaki Serdar Koyun, Hürriyet Mahallesi’nden Muhtar Adayı oldu. Mahalle sakinlerinin talebi üzerine aday olduğunu söyleyen Serdar Koyun, seçim çalışmalarına hızlı başladı. Hürriyet Mahallesi için değişim zamanı sloganıyla yola çıkan Koyun, adaylığıyla ilgili açıklamasını HaberTire Gazetesi’ne yaptı. Koyun,  açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Hürriyet Mahallesi 2012 yılında kuruldu. Ben şu anki evimde yaklaşık 25 yıldan bu yana yaşıyorum. Dolayısıyla 25 yıldan bu yana Hürriyet Mahallesi’nde yaşıyor sayılırım. Mahallemi ve mahalle sakinlerimi çok iyi tanıyorum. Bugüne kadar mahallemizde tespit ettiğimiz eksiklikleri gidermek, Hürriyet Mahallesi’ni daha iyi yönetmek için Muhtarlık görevine talip olduk. Elbet bu kararı tek başımıza almadık. Benimle birlikte yürüyen birbirinden başarılı aza arkadaşlarımızla birlikte yaptığımız istişareler neticesinde aday olmaya karar verdik.  Muhteşem aza kadromuzu önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız.

Nasip olur da muhtar olarak göreve geldiğimizde birinci önceliğimiz, mahalle sınırlarımız içerisinde muhtarlık ofisi kurmak. Yeni dönemde bambaşka bir Hürriyet Mahallesi vizyonu oluşturacağız. Bunun için ihtiyacımız olan tek şey mahalle sakinlerimizin desteği. 31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde tüm seçmenlerimizin desteğini bekliyorum. Bu vesileyle benimle birlikte bu yarışa katılan diğer muhtar adayı arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Seçim sonucu ne olursa olsun kazanan Hürriyet Mahallesi olsun”

Editör: Haber Merkezi