Tire Cumhuriyet Halk Partisi’nde son bir ay içinde yaşanan gerilim ve rekabetle ilgili ortaya çıkan mevcut yönetimi görevden düşmesi hamlesi ile ilgili son durum hakkında bilgi veren mevcut yönetimin başındaki isim olan İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, yapılmak istenilenin hedefine ulaşmadığını söyledi. 

ŞENOYAR’DAN AÇIKLAMALAR
Şenoyar, ifade edildiği gibi delegelerden ‘olağanüstü ilçe kongresi’ yapmak için gereken imza sayısına ulaşılmadığını, toplanan bazı imzaların geçerliliğinin olmadığının saptandığını iddia etti. Şenoyar, ayrıca toplandığının iddia edildiği imzaların İl Başkanlığına gönderilirken de yanlış yollardan ulaştırılmasının bu hamleye resmiyet kazandırmadığının da altını çizdi. Şenoyar, “Toplanan imzalar, ilçe örgütümüz aracılığı ile il başkanlığına gönderilmesi gerekiyordu” dedi.

“ZAMAN, PARTİYİ GÜÇLENDİRME ZAMANI”
Fakat yapılan tüm hamlelere rağmen, mevcut yönetimiyle, muhalif olanları ile CHP’nin bir bütün olduğunun altını çizen Şenoyar, herkese birlik ve bütünlük çağrısında bulundu. Şenoyar, artık bu tür ayrıştırıcı ve yıpratıcı gelişmeler içinde olunmaması gerektiğini belirtti ve “Partiyi güçlendirelim” dedi.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZ YÖNETİMİ DEVİRMEK İSTEYENLERE DESTEK VERMEMİŞTİR”
Tire Belediyesi ve Belediye Başkanı Tayfur Çiçek ile aralarının her zaman iyi olduğunu, hiçbir sorun yaşamadıklarını ifade eden Şenoyar, Başkan Çiçek ile aralarında bir sorun varmış gibi gösterilmesinin doğruyu yansıtmadığını söyledi. Şenoyar, “Başkanımız ile tam bir uyum içerisindeyiz. Hatta kendisi yönetimin devrilmesi için yapılan bu hamleye destek vermemiştir. Kendisine bu doğru tutumundan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi