Hakan Şenoyar, “Öncelikle 10 Ocak Basın Çalışanları günü kutlu olsun bütün gazeteci arkadaşlarımın. Türkiye’de gazetecilik yapmanın ne kadar zor olduğunu hepimiz takip etmekteyiz. Bugünkü koşullar altında gazetecilerin temel görevlerinden biri kesintisiz, net ve en doğru şekilde halkı yanıltmayacak şekilde haberlerin halka ve kamuoyuna duyurulmasıdır. Bu konuyla ilgili görevlerini dört dörtlük yapan bütün gazetecilerin gününü buradan tekrardan kutluyorum. Bugün Tire’de yıllarca mücadele veren basın sektöründe, gazetecilik sektöründe emek sarf eden arkadaşlarımızla yemek organizasyonu yaptık. Bu yemek organizasyonu kendilerinin şerefine ve onuruna verilmiş bir yemek organizasyonudur. Bu organizasyona katılan gazeteci arkadaşlarımın tamamına sonsuz teşekkürleri bir borç bilirim. Bugünkü koşullarda önümüzde de bir yerel seçim atmosferi oluştu bu yerel seçim atmosferinde aday adaylarımız var diğer partilerin aday adayları var ve bununla ilgili önümüzde AK Parti’nin adayı belli oldu kendisi çalışmalara başladı.”

HER ŞEY TİREMİZ İÇİN

“Her şey Tiremiz için her şey insanlarımız için en refah şekilde ve en medeni şekilde güzel yaşam koşulları oluşturmak maksadıyla çıkmış olduğumuz bu yolculuğumuzda bizde aday adayı olarak sürece devam etmekteyiz. Önümüzdeki günlerde partimizin de adayı açıklanacak partiye emek veren dünya kadar insanlarımız var birçok arkadaşımız, ilçe başkanımız, ilçe yöneticilerimiz, belediye meclis üyelerimiz, il genel meclis üyelerimiz, ilçe yönetim kurulu üyelerimiz, gençlik kollarımız, kadın kollarımız var. Hep beraber birlik ve beraberlik içerisinde önümüzdeki yerel seçimlerde halkın en iyi koşullarda yaşayabileceği Tire’yi tekrar inşa etmek daimini sürdürmek için mücadele vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.”

CUMHURİYET HALK PARTİSİ KOCAMAN BİR AİLEDİR

“Cumhuriyet Halk Partisi kocaman bir ailedir kendini bu ailenin bir ferdi olarak gören hisseden varsa herkese kapımız açıktır. Cumhuriyet Halk Partisi Altı ok ilkeleri doğrultusunda, Atatürk’ün kurduğu üniter devlet yapısına sadakatiyle hepimiz çağdaş, sosyal, demokrat belediyeciliğin nasıl olduğunu ve nasıl yapılabileceğini biliyoruz ve bu yolda da mücadelemize devam edeceğiz. Öncelikle tekrardan gazeteci ve basın çalışanı arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz bugünkü yemeğe katıldıklarından dolayı kendilerine görevlerinde başarılar diliyoruz. En iyi, doğru ve saptırmadan paylaşacakları halka iletecekleri haberlerinden dolayı teşekkür ediyoruz saygılarımızı sevgilerimizi sunuyoruz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi