Cumhur ittifakının 2019 yerel seçimlerinde Türkiye’ye tuzak kuranlara izin vermeyeceğini söyleyen MHP Tire ilçe teşkilat başkanı Burak Şenol, “Dava adamı olmak; nefisten feragat, gerekirse nefesten fedakarlıktır. Bırakın siyaset cambazları yalan ve riya ile oyalansınlar. Bizler işimize bakacağız. Vatanımız için var gücümüzle çalışacağız. Yaşadığımız süreçte dedikodu ile geçirecek zamanımız asla yoktur. Bizler inanıyoruz ki, Cumhur İttifakı, sahip olduğu milli mücadele ruhuyla ülkemize tuzak kuranları 1 nisan sabahı şaşkına çevirecektir” dedi.

BİZİM MESELEMİZ MİLLETİMİZİN BEKASIDIR

Milliyetçi Hareket Partisinin her üyesinin davasını özümsemiş müstesna kişiler olduğunu vurgulayan Burak Şenol, “MHP'nin her üyesi davasını özümsemiş, davasında erimiş, müstesna ve muhterem şahsiyetlerdir. Bizim meselemiz her zaman milletimizin ve vatanımızın bekasıdır. Unutulmamalıdır ki, dava adamı inanç ve iman adamıdır. Zafer de ancak onu isteyenlerin, emek verenlerin, ter dökenlerin ve hakkın yanında olanların olur. Bizim davamız ve partimiz şehit olup ölmeyenlerin, bayrak olup inmeyenlerin, ülkücü olup dönmeyenlerin, ahlak olup satmayanların ve adam olup kaçmayanların ebedi yuvası, ezeli yurdudur” dedi.

BEKA İCİN MİLLİ KARAR, CUMHUR İCİN İSTİKRAR

“Ülkücüler her zaman liderinin emrinde ve davasının izindedir” diyerek sözlerini sürdüren Şenol, “Bizler Türk tarihinin her anında tarihe şahitlik eden kutlu bir yolun yolcusuyuz. İlayı kelimetullah için aleme  nizam verme hedefiyle yoprulduk. Türk Milliyetçileri, Mustafa Kemal Atatürk kurduğu ülkede yaşamanın gururuyla, başbuğ Alparslan Türkeş’in kurduğu Milliyetçi Hareket Partisinde, liderimiz Devlet Bahçeli’nin işaret ettiği gibi çalışmaya ve davasını ebediyete taşımaya devam etmektedir. Hiç kimsenin endişesi olmasın ki, Mart 2019 da yapılacak olan seçimler, çıkar ve menfaat güdenlerin değil, vumhur ittifakı etrafında birleşen şerefi ve haysiyeti için yaşayanların seçimi olacaktır. Bu seçimler Beka için milli karar, Cumhur için istikrar diyenlerin zaferiyle sonuçlanacaktır.  Buna tüm kalbimizle inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi