Cumhur İttifakı Tire Belediye Başkan Adayı Selman İçelli ve belediye meclis üyesi adayları Tire’nin TOKİ Mahallesinde halka buluştu. AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle de sahneye çıkarak bir konuşma yaptı ve İçelli’ye destek istedi.

İçelli burada kendisini heyecanla bekleyen kalabalığa müjdeler verdi. Selman İçelli, “Ben belediye başkanı değil, herkesin hizmetkârı olacağım. Hemen projelerime değinmek istiyorum. Bu akşam kadınlarımıza sağlayacağımız istihdam ve iş olanakları ile ilgili konuşmak istiyorum ilk olarak.  Kadınlarımızın evde yaptığı dantel, el işi, makarna, mantı ve benzeri ürünlerin satışını yapabilmeleri için belediyemize ait iş yerlerini belirli sürelerle kadınlarımıza tahsis edeceğim” dedi.

İçelli Tire’de dere ıslah çalışmalarının yapılacağını da vurgulayarak, “Bu güzel TOKİ’nin girişine bu koku yakışıyor mu? Bir koku İzmir’in girişinde bir koku Tire’nin girişinde. Yakışıyor mu bu adı nam salmış Yeşil Tire’ye. TOKİ’ye yapacak o kadar güzel şeyler var ki. Şöyle güzel bir Pazar yeri. TOKİ’de bu kadar kalabalık nüfusa bir sağlık ocağı da gerekir. Hepsini yapacağız Allah’ın izniyle” şeklinde konuştu.

SİZ HAYAL EDİN SELMAN KARDEŞİNİZ YAPSIN

İçelli Tire’ye yakışan bir balık hali yapacaklarını da müjdeledikten sonra, “Siz hayal edin Selman Kardeşiniz yapsın. 31 Mart itibari ile Tiremin hizmetkârı olacağım. Tire’ye yakışan bir balık halini yapacağız. TOKİ mahrumiyet bölgesi olmayacak” dedi.

Konuşmaların ardından Cumhur İttifakı Tire Belediye Başkan Adayı Selman İçelli ve beraberindekiler Nevruz Bayramı nedeniyle Nevruz Ateşi Yaktı.

Editör: Haber Merkezi