Gittikleri her köyde sıcak ilgi ile karşılanan Cumhur İttifakı üyeleri  burada projelerini anlatarak vatandaştan destek istiyor.

Dün gece Küçükkömürcü, Büyükkömürcü ve Cambazlı köylerini ziyaret eden Cumhur İttifakı Tire Belediye Başkanı Selman İçelli burada yaptığı konuşmada müjdeler vererek sözlerini şöyle sürüdürdü, “Belediyeciliği çok iyi biliyorum. 5 yıl Belediye Meclis üyeliği, bir yıl Ak Parti Tire İlçe Başkanlığı görevlerini yürüttüm. İçinizden biriyim. Bu kentin ve sizlerin sorunlarınızı çok iyi biliyorum. Allah’ın izni ile sizler bu görevi bana görev verirseniz, dur durak bilmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Geçtiğimiz gün Ege Üniversitesi Rektörümüzü Tire’de ağırladık ve fakülte sözümüzü aldık. Yine İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız sayın Nihat Zeybekci Tire için bulunmaz bir fırsat. Kendisi Tire’yi çok seviyor. Ben sizleren Nihat Zeybekci’ye de destek istiyorum. Hep birlikte yumruğu bir yere vurursak yapamayacağımız iş yok. Kırsal mahallelerimizde çok ciddi yol problemleri var bizler bu promleri çözmek için geliyoruz. Hayvancılığın en yoğun olduğu bölgemizde bir mezbahamız, modern bir hayvan pazarımız bile yok. Ama bizler Cumhur İttifakı olarak söz verdik, yapacağız. Çünkü arkamızda güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi, güçlü bir AK Parti teşkilatı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan var. 36 adet mega projemiz var. Ama 5 yıl içinde Allah nasip ederse bunların hepsini teker teker yapacağız. Yeterki siz yetki verin.”

GENÇLERE HALI SAHA SÖZÜ

Spora da önem verdiklerini sözlerine ekleyen Cumhur İttifakı Tire belediye Başkanı Selman İçelli, “Gençlerimiz için köylerimizde halı saha projemiz var. Gençlerimiz kırsalda da spor yapma imkanı bulacak. Yaşlılarımız için evde bakım hizmetimiz olacak. Belediyemize bir adet Ambulans kazandıracağız. Yaşlılarımızın ayağına gidecek ve bakımlarını yapacağız. Sosyal Belediyecilik bizim işimiz. Bu işleri ancak biz yaparız” dedi.

KAPALI CEVİZ KESTANE PAZARI

Ceviz ve Kestane üreticisininin malını satarken zorluklar yaşadığını dile getiren Cumhur İttifakı Tire Belediye Başkan adayı Selman İçelli, “Zaten üreticimiz mahsülünü zor şartlarda elde ediyor. Bir de bunu pazara götürdüğünde yağmurda çamurda rezil oluyor. Onlar için kapalı bir Pazar yeri yapacağız. Duyduğuma göre Tire de çuval başına 3 lira işgaliye parası alınıyormuş? Bu fiyat çoğu yerde 1.50 TL. iken neden Tire’de 3 TL? Biz göreve gelir gelmez bu fiyatı 3 TL’den 1.50 tl ye düşüreceğiz. Köylü bizimle hak ettiği değere kavuşacak. Biz köylere seçimden seçime gelmeyeceğiz. İyi gününüzde kötü gününüzde her zman sizlerle olacağız” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi