Ercan ÇELİK

Geçtiğimiz gün ilçe başkanlığı görevinden istifa eden Mehmet Ekmen, Saadet Partisi’nin Tire Belediye Başkan Adayı oldu. Tüm ilçelerde aday çıkaracaklarını açıklayan Saadet Partisi’nde, Mehmet Ekmen ismi bugün kesinleşti.

Adaylığıyla ilgili ilk açıklamayı HaberTire’ye yapan Ekmen, “Bu önemli görevi şahsıma veren parti genel merkezimize teşekkür ediyorum. Milli görüş bayrağını Tire Belediyesi’nde dalgalandırmak için yola çıktık. Daha güzel, daha iyi bir Tire için yola çıktık. Bu yolda bizlere destek olan herkese sonsuz teşekkürler. Hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

MEHMET EKMEN KİMDİR?

Mehmet Ekmen 1976 yılında Tire’de dünyaya geldi. İlk öğrenimini İnkılap İlköğretim Okulu, Ortaöğrenimini ise Tire İmam Hatip Lisesi’nde bitirdi.

Aileden milli görüş anlayışı içinde yetişen Mehmet Ekmen, Refah Partisi döneminde gençlik kollarında yer aldı. Daha sonra Fazilet Partisi döneminde de aktif olarak çalıştı. Tire’de Saadet Partisi’nde değişik kademelerde görev aldıktan sonra 2013 kasım ayında ilçe başkanı olarak görev aldı. 1 kasım seçimleri için ise İzmir 2. Bölge’den milletvekili adayı olarak gösterildi. Yaklaşık 20 yıldır kırtasiyeci olarak esnaflık yapan Mehmet Ekmen, evli ve 2 çocuk babası.

Editör: Haber Merkezi