Vatan Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Şule Perinçek Tirelilerle buluştu. Tire’nin Salı pazarında esnafları ziyaret eden Şule Perinçek halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Perinçek, Öncü Gençlik’le beraber tüm esnafı ziyaret ederek hem Tire halkının sorunlarını dinledi hem de çözüm bildirgesini açıkladı.

 

Tire halkıyla buluşan, Vatan Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Şule Perinçek,Tire’nin meşhur Salı pazarındaki esnafları da ziyaret etti ve vatandaşlara Vatan Partisi’nin çözüm bildirgesini açıkladı. Tire halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan Perinçek, girdiği her dükkanda kendisine bir şeyler ikram etmek isteyen esnafa,  ‘’Şimdi çalışmak zamanı, çaylarımızı 8 Haziran’da zaferimizin şerefine yudumlayacağız’’ dedi.

 

“VATAN PARTİSİ’NE GÜVENİMİZ TAM”

Pazarda alışveriş yapan vatandaşlarla, dükkan sahipleriyle ve bölge muhtarlarıyla birebir temas kuran Şule Perinçek’e, gelecek yarınlardan umutlu olduklarını söyleyen esnaflar ‘’İnanmak başarmanın yarısıdır biz size inanıyoruz , Vatan Partisi’ne güvenimiz tam’’ dedi. Alın terini tezgahına koyan bir emekçi, ‘’Emekli zam istediği zaman kaynak arıyorlar ama 1200 odalı sarayı yapacak kaynağı nereden buluyorlar? Şu sarayları yıkın geçin gari! ‘’ diyerek oyunu Vatan Partisi’nden yana kullanacağını belirtti.

 

Şule Perinçek, pazarda alışverişini gerçekleştiren vatandaşın, "Oyumu Vatan Partisi’nden yana kullanacağım fakat merak ettiğim bir konu var. Engelli çocuklarımız , vatandaşlarımız için neler yapacaksınız?" sorusunu, "Biz engelli çocuklarımıza özel okul yaptıracağız , her gün servisle gelip onları alacak akşam evlerine bırakacağız. Okullarda eğitim gören çocuklarımızı hayata kazandıracağız. Hem böylece sen de çalışmak için zaman bulacaksın, evine ekmek getireceksin." diye yanıtladı.

Editör: Haber Merkezi