Ercan ÇELİK

Tire – Belevi yolu ile ilgili CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Yücel Özen’in yaptığı açıklama sonrası Ak Parti Tire İlçe Başkan Yardımcısı Veysel Sağlam cevap vermişti. Bunun üzerine karşılıklı basın açıklamalarıyla gündeme oturan tartışmada son yanıt Özen’den geldi.

Veysel Sağlam’ın bu sabah yaptığı açıklamaya yazılı olarak yanıt veren Yücel Özen, şu ifadelerde bulundu;

“Aman istifa etme, hükümet düşer valla.

Zahmet buyurup video çekimleri ile bana laf yetiştirmeye çalışan AKP'li kardeşim... İstifa etsen bana ne, İstifa etmesen kime ne... Onu ilçe başkanın Sayın Çeltikcoğlu düşünsün.

Kardeş, Sen yine anlamamışsın beni. İngilizce yazsam, Tayyip bey eski yakın dostu ABD emperyalizminin orta doğu yağma ve savaş projesi sorumlusu, BOP eşbaşkanlığından, vize yasağı sonrası siz İngilizce’yi daha da konuşmazsınız artık...

Arapça yazsam,

Dostunuz Esad, bir gece de katil Eset'e döndü... Katar kaldı dostumuz ama Katarca bilmiyorum.

Son zamanlarda ise, hani bize eskiden "komünistler Moskova’ya" derdi ya senin abilerin bilir...

Şimdi sizler Moskova’da Putin le berabersiniz...

Ama Rusça bilmiyorum...

Neyse, Türkçe son kez söylüyorum sana, Çocuklarımız, hemşehrilerimiz bu yol yüzünden ölüyor. Referandum yatırımı olarak 216 gün önce temel attınız. Her seçim de Tirelilere AKP vaadi olarak söylüyorsunuz. Beceremiyorsunuz. Bir çivi bile çakmadınız diyorum. Anladın mı kardeş?

Hiç içiniz sızlamıyor mu diyorum. Sen ne diyorsun. İstifa ederim.  Bize ne senin istifandan, Sanki Tire AKP ilçesinin bir FETÖ terör örgütünün itirafçısı-ihbarcısı yumak olmuş ilçesinden, bir yöneticisi istifa edince hükümet düşecek.

Senin dil altı söylemeye çalıştıklarına gelelim şimdi. Asıl derdine. Eşim ve ben emekliyiz. 11 yıl boyunca kurduğum ve işlettiğim şirketim İntegral Araştırma’yı il yöneticisi seçildiğimde etik gereği sattım. Ne CHP’li büyükşehir belediyesine, Ne de Tire Belediyesi’ne 1 tl lik bile iş yapmadım. Müşterilerim, Kipa, Ege TV ve hastahanelerdi ağırlıklı. Ama seni ilgilendirdiği için söylüyorum. AKP il örgütü her seçim bizle çalışırdı. Onlardan para kazandık. İl başkanın bilir. Ona sor.

Aldın mı  Rant la ilgili merağının cevabını. Almadıysan, bilançoları göndereyim.

Bir daha bu gibi konularla kendini ve beni meşgul etme artık. CHP'nin 1987 yılında 8 aylık iktidarında yaptığı Belevi yolunu 15 Yıllık AKP iktidarında seçim vaadi yapmayın artık ve AKP’ye oy veren hemşehrilerimizi daha fazla utandırmayın. Emi kardeş.

Aman istifa etme, hökümet düşer. Sen en iyi bildiğin işi FETÖ itirafçıları-fetö ihbarcılarından partini temizle. Bakalım kaç kişi kalacak örgütünde.”

Editör: Haber Merkezi