İnternet üzerinde Orhan Aksay’ın uzun yıllar önce kaleme aldığı bir şiirin, sosyal medyada kullanılması üzerine, emektar eğtimci isyan etti. Aksay, “Bunu yapan alçaktır!” dedi.

 

Ercan ÇELİK

 

Tire’nin duayen eğitimcisi 82 yaşındaki Emekli Öğretmen Orhan Aksay’ın  yıllar önce bir gazetede yayınlanan taşlama türündeki bir şiirini alarak, “Tire’mizin saygıdeğer şairlerinden Orhan Aksay, Tayfur Çiçek için ne diyor?” başlığıyla sosyal medyaya servis edenlere isyan eden Aksay, ortaya atılan iddiayı yalanladı. Oldukça sert bir taşlama olan şiirdeki sözleri Tayfur Çiçek’le bağdaştırarak sosyal medyaya sahte hesaplar üzerinden servis eden kişinin kimliği bilinmezken, Aksay, bahsedilen şiirin Tayfur Çiçek’le herhangi bir ilgisi olmadığını söyledi.

 

 

“TAYFUR ÇİÇEK’LE ALAKASI YOK”

HaberTire Gazetesi’ne gelerek konuyla ilgili özel açıklama yapan duayen eğitmci, “Ben hayatım boyunca Tayfur Çiçek aleyhinde herhangi bir şey yazmadım.  Daha önce yazdığım bir şiirin, kasıtlı olarak alınarak siyasi malzeme olarak kullanılmak istendiği görüyorum. Bunu yapan alçağa sesleniyorum, bu şiiri uzun yıllar önce yazdım ve Tayfur Çiçek ile herhangi bir alakası yoktur. Benim adımı kullanan bu alçağı şiddetle kınıyorum.” dedi.



 

Editör: Haber Merkezi