Ercan ÇELİK

Yerel seçimler yaklaşırken, mahallelerde de muhtar adaylığı konusunda hareketlilik sürüyor. Bu seçimlerde farklı mahallelerden özellikle genç muhtar adayları görev almak için adaylıklarını açıklıyorlar. Genç adaylar arasına bir isim de Turan Mahallesi’nden katıldı. Ömer Ufuk Kulalı, Turan Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

1989 yılında Tire’de dünyaya gelen Ömer Ufuk Kulalı uzun zamandır Turan Mahallesi’nde yaşıyor. Evli ve 1 çocuk babası olan Kulalı, Tire’de bir doğalgaz firmasında yönetici olarak görev yapıyor. İlk ve ortaöğrenimini Tire’de tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nü bitirdi.

Muhtar adaylığı ile ilgili HaberTire Gazetesi’ne konuşan Ömer Ufuk Kulalı, “Uzun zamandır Turan Mahallesi’nde yaşıyorum. Mahallemizin ihtiyaçlarını, eksiklerini çok iyi biliyorum. Mahallelimizin ve çevremin ısrarı üzerine muhtarlığa aday olmaya karar verdim. Muhtarlık makamı çok önemli bir makamdır ve bu makamlarda artık gençlere de yer verilmeli. Eğer mahalle halkımız teveccüh gösterir de bu görevi bana tevdi ederse, tüm enerjimi mahallemizin daha iyi hizmet alabilmesi için kullanacağım. ” Dedi.

Editör: Haber Merkezi