Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Fatih Okuroğlu, parti yöneticileriyle birlikte Tire Köyleri’ne çıkarma yapıyor.

Ergün ÇELİK

1 Kasım Genel seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarına hız katan Milliyetçi Hareket Partisi, her akşam 2 köyü ziyaret ederek köylü vatandaşın sorunlarını yerinde inceliyor. MHP Tire İlçe Başkanı Atakan Duran ve İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Fatih Okuroğlu ziyaret edilen her köyde yürüttükleri çalışmalarla ilgili köylü halkını bilgilendiriyor. Tire’nin yerli adayı olan Okuroğlu, gittiği her köyde halkın yoğun ilgisiyle karşılanıyor.

 

MHP İKTİDARINDA BÜYÜKŞEHİR YASASI İPTAL EDİLECEK

Geçtiğimiz akşam Akyurt Köyü’nde konuşma yapan İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Fatih Okuroğlu” Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında Büyükşehir Yasası iptal edilecek” dedi. Okuroğlu konuşmasında Büyükşehir Yasası’nın köy halkına verdiği zararlardan bahsetti. Köylerin Mahalle’ye dönüştürülerek şehrin bir parçası haline getirilmiş olmasına rağmen, bunun artılarının köy hayatına yansıtılamadığını söyledi. Okuroğlu yaptığı konuşmada; ”Çıkarılan yasayla köyde yaşayan insanlarımız külfet altında bırakılıyor. Su parasının yüksekliği çöplerin geç toplanışı, köyün ihtiyaç duyduğu hizmetlerin eski sistemdeki gibi çok kısa sürede yerine getirilemediği, köy meydanında contası bozulan bir çeşmenin tamir edilememesi apaçık ortada. Biz iktidara geldiğimizde köy tüzel kişiliklerini iade ederek Köyün el konulan mallarını geri iade edeceğiz”dedi. Öte yandan Milliyetçi Hareket Partisi’nin 1 Kasım seçimlerine kadar her akşam farklı köy ziyaretlerine ziyaretlerine devam edeceği öğrenildi. 

Editör: Haber Merkezi