Ercan ÇELİK

2019 yerel seçimi yaklaşırken, Tire’de muhtar adayları da kendilerini göstermeye başladı.

Tire’de kadın muhtar adaylarına bir yenisi daha eklendi ve H. Nursima Durmaz Cumhuriyet Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

29 yaşındaki Nursima Durmaz, doğduğundan beri Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet ediyor. Evli ve 3 çocuk sahibi muhtar adayı, aynı zamanda Tire’de 1 buçuk yıl önce açtığı tesettür giyim mağazasında esnaflık yapıyor.

Mahalle Muhtarlığı için aday olduğunu açıklayan Nursima Durmaz, HaberTire’ye yaptığı açıklamada, “Mevcut muhtarımız çok saygıdeğer bir insan, mahallemize mutlaka çok emekleri geçmiştir. Fakat yaşından dolayı artık mahallemize yetişemediğini ve artık biz gençlere de bu görevlerde yer verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Mahallemize bir kadın eli değmesinin vakti geldi. Mahalle halkımızın tavsiyeleri ve eşimin de bu yöndeki desteğiyle aday olmaya karar verdim. Tire’nin en büyük ve köklü mahallelerinden bir olan Cumhuriyet Mahallemizin, daha iyi yerlere taşınması için var gücümle çalışmaya hazırım. Zaten esnaf olduğumuz için hem mahallede, hem de Tire’de pek çok kiş tarafından tanınan, bilinen insanlarız. Bu süreçte mahallelimizin de desteklerini bekliyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi