Ercan ÇELİK

Tire’de yerel seçimin kazananı İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin oluşturduğu Millet İttifakı oldu. Seçimin ardından siyasilerden seçim değerlendirmeleri gelmeye devam ederken bir değerlendirme de İYİ Parti Tire Gençlik Kolları Başkanı Mutlu Kösem’den geldi.

ATATÜRK VURGUSU

Açıklamasında Atatürk vurgusu yapan Kösem, “31 Mart yerel seçimleri, ülkemizde uzun zamandır süre gelen seçim maratonuna son veren bir yerel seçim olma özelliğiyle sandıkta milletimizin yoğun bir katılımını ile sonuçlanmıştır. Milletimiz Atatürk’ün ve Kurucu iradenin armağanı olan hakkına, sandığa sahip çıkmıştır.” Dedi.

BİRLİK – BERABERLİK RUHU

Birlik ve beraberlik mesajı veren Mutlu Kösem, “Milli değerlere sahip çıkma ruhu ile ancak hep beraber olursak İyi bir Türkiye olacağının bilinci ile milli birlikteliğimizin, Milletin İttifakının büyük kazançları ile sonuçlanan, Türkiye’nin karanlık 17 yılına bir Çoban Ateşi yakan 31 Mart seçimleri ülkemizde ve Tire’miz de hayırlara vesile olsun. Ülkemizde yeniden birlik ve beraberliğin oluşmasında büyük emekleri bulunan değerli büyüklerimiz Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na oluşturdukları birlik- beraberlik ruhu için teşekkür ediyorum.” Dedi.

YÜCEL ÖZEN’İ UNUTMADI

İttifak konusunda çok güzel bir örnek ortaya koyduklarını dile getiren Mutlu Kösem, “Millet İttifakı’nın en güzel örneğini sergilememizde bizlere destek olan İyi Parti İzmir İl Başkanımız Sayın Hüsmen Kırkpınar’a, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Sayın Deniz Yücel’e, İyi Parti İlçe Başkanımız Sayın Hayati Okuroğlu'na, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Sayın İsmail Güleç'e, Atatürk ilkelerine sahip çıkan ve yıllardır ayrıştırılan, birbirinden uzaklaştırılan asil Türk gençliğini birlik-beraberlik ruhu ile kol kola Tire sokaklarında ve köylerinde aynı ülkü ile yürüyüp birlikte mücadele etmesine vesile olan Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanı Sayın Görkem Çolak’a ve gençlik kollarına, İyi parti gençlik kollarında bizlerle omuz omuza olan kıymetli kardeşlerime, 50 yıllık bir ülkünün gerçekleşmesinde emek veren bütün büyüklerime, küçüklerime, arkadaşlarıma verdikleri destek ve gösterdikleri özveri için sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıca seçim sürecinde Hakk’ın rahmetine kavuşan, bizlere bilgi ve birikimleri ile feyz veren değerli büyüğümüz Yücel Özen abimizi bir kere daha rahmetle anıyorum. Mekanı Cennet Olsun.” Dedi.

“TİRE KAZANDI”

Kösem, “İnsanlarımızın mutlu yaşadığı güzel bir Tire ülküsü ile yola çıkan değerli Başkanımız Salih Atakan Duran’a ve değerli Meclis Üyelerimize çıktıkları bu çetin yolda başarılar dileriz. Allah utandırmasın. Biz inandık, birlik olduk, hep birlikte iyi olduk. Şimdi Tire’yi İyi Yapma Zamanı! Tire’nin iyiliğini düşünen tüm kardeşlerimizle birlik olmaya her zaman hazırız. İnanıyorum ki seçimi sevgi kazandı, saygı kazandı. Tire Kazandı. İYİler kazandı. İYİlik kazandı.”

Editör: Haber Merkezi