Tire’de uzun yıllardan bu yana erkek kuaförlüğü yapan aynı zamanda servis işletmecisi olan Mustafa Sessiz, Hürriyet Mahallesi Muhtar Adayı oldu. Tire Otobüsçüler Odası Başkanı Zeki Sessiz’in oğlu olan evli ve 1 çocuk babası 32 yaşındaki Mustafa Sessiz, Hürriyet Mahallesi için şimdiden kolları sıvadı. Hürriyet Mahallesi’nin en büyük eksikliklerinden birinin Muhtarlık Ofisi olduğunu belirten Sessiz, göreve gelir gelmez ilk iş olarak Tire Park AVM’nin yanındaki yeşil alana Muhtarlık Ofisi yaptıracağını söyledi. Muhtar adaylığı konusunda mahalle sakinlerinden çok sayıda talep aldığını dile getiren Sessiz, Mahalle sakinlerinin isteklerini karşılıksız bırakmak istemediği için aday olduğunu ifade etti.

‘MAHALLEMİ İYİ TANIYORUM’

Adaylığıyla ilgili HaberTire Gazetesi’ne konuşan Mustafa Sessiz, Hürriyet Mahallesi’ni çok iyi tanıdığını, mahallenin tüm ihtiyaç ve sıkıntılarını yakından bildiğini söyledi. Sessiz açıklamalarının devamında ise şöyle konuştu;

“Ben uzun süredir Hürriyet Mahallesi’nde yaşıyorum ve işyerim Hürriyet Mahallesi’nde. İşim gereği mahalle sakinlerimizin hemen hepsiyle yakın ilişki içindeyim. Gençliğimizin verdiği heyecan ve istek ile adaylığımı açıkladım. Aza listemde her biri birbirinden başarılı çalışma arkadaşlarımız var. Bu yola ekibimizle birlikte güzel işler yapacağımıza inandığımız için çıktık. Aynı şekilde mahallemizin muhtarlık görevine talip olan başka adaylarımız da var. Her birini tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Seçim sonucu ne olursa olsun kazanan daima Hürriyet Mahallesi olsun. Bu vesileyle 31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde tüm mahalle sakinlerimizin desteklerini bekliyorum.

Editör: Haber Merkezi