Ercan ÇELİK

İYİ Parti Tire İlçe Başkanı Atakan Duran ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla, Yağmur Cafe’de gerçekleştirilen kahvaltılı toplantı büyük bir coşku içinde geçti. Neredeyse tüm köy ve mahalle muhtarlarının katıldığı etkinlikte, muhtarlara İYİ Parti’nin amaç ve hedefleri anlatılırken, mahallelerin de sorunları dinlendi.

Toplantıda partiye yeni üye kayıtları yapıldı ve kaydolan üyeleri rozetleri törenle takıldı.

Toplantıda konuşma yapan İlçe Başkanı Atakan Duran, geçtiğimiz gün kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Peşrefli Köyü Muhtarı Mustafa Yiğit’e rahmet dilemeyi de unutmadı.

Duran konuşmasında şu ifadelerde bulundu;  “Şu anda ülkemizin dört bir yanında ve Afrin’deTürkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğü için terörle mücadele eden yiğit güvenlik güçlerimize Allahtan güç kuvvet, şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Hepinizin huzurunda bizleri temsilen Afrin’e giden, ilçemizden topladıkları ihtiyaç maddelerini kahramanlarımıza ileten muhtarlarımıza da çok teşekkür ediyorum.

Malumunuz üzere İYİ Parti’yi Tire’de kurduk. İYİ Parti hepinizin izlediği üzere bir demokrasi mücadelesi sonucu doğmuş bir siyasi partidir. Ülkemizin ne kadar iyi bir iktidara ihtiyacı olduğu kadar iyi bir muhalefete de ihtiyacı olduğu gerçeği ortada. Bir demokrasi mücadelesi neticesinde Sayın Genel Başkanımızı Meral Akşener tüm hukuksal yolları denemiş netice halkın talebi halkın isteği doğrultusunda halkımızın partisi olan iyi partiyi hep birlikte kurmuştur.

Bizim bakış açımıza göre ülkemiz yorgundur. Ekonomimiz yorgundur. Sayın iktidarın söylemine bakarsak iktidar partisi de yorgundur. Ülkemizin dış politikada ekonomi başta olmak üzere girmiş olduğu bu sıkıntılı süreçten kurtulması bizim bakış açımıza göre ancak bir iktidar değişikliği ile taze bir kanla, liyakat sahibi tecrübeli genç kadrolarla olabilir. 2002 yılında o günkü koşullarda bir umut olarak milletin tercihi ile seçilmiş olan Adalet ve Kalkınma Partisi, iktidarının 16 yılında bu güne kadar kendilerine vermiş oldukları hizmetler için teşekkür ederiz. İktidar partisi 16. yılında yorgun ve bitkin bir hal arz etmektedir. Ülkemizin gençdinamik ve yeni kadrolara ihtiyacı vardır. Bu kadroların da iyi parti de olduğunu biliyoruz. Hepinizden önümüzdeki süreçte destek bekliyoruz.”

Editör: Haber Merkezi