Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, önceki gün Tire’de muhtarlarla bir araya geldi. Tire’de görev alan muhtarların büyük bir kısmının katıldığı toplantı sonrası Atatürk Mahallesi Muhtarı Ergün Çelik, İl Başkanı Sürekli’yi Mahallesine davet etti. Muhtar Ergün Çelik’in davetini geri çevirmeyen Sürekli, İlçe Başkanı Mert Falakalı ve İl Yöneticileriyle birlikte Atatürk Mahallesi’ni ziyaret etti.

Mahalle Muhtarı Ergün Çelik, Atatürk Mahallesi’nin en önemli sorunlarından biri olan İnönü Bulvarı’ndaki U-DÖNÜŞ sorununu İl Başkanı Sürekli’ye iletti. Gençlik Caddesi ile İnönü Bulvarı’nın kesişim noktası için bir kavşak taleplerinin olduğunu belirten Çelik, Sürekli’den konunun takipçisi olmasını istedi.

SÜREKLİ’DEN JET TELEFON

Kavşak ve U-DÖNÜŞ sorununu yerinde inceleyen İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, muhtar Ergün Çelik’e hak verdi ve  jet hızıyla Karayolları Bölge Müdürü’nü aradı. Bölge Müdürü’ne durumu anlatan Sürekli, sorunun bir an önce çözülmesi için talepte bulundu. Atatürk Mahallesi Muhtarı Ergün Çelik ise davetini kırmayıp mahallesini ziyaret eden ve sorunları yerinde inceleyen Sürekli’ye teşekkür etti.

BU KAVŞAK TÜM TİRE’Yİ İLGİLENDİRİYOR

Ziyaret sorası konuşan Ergün Çelik, İnönü Bulvarı’nda yaşanan kavşak sorununun sadece Atatürk Mahallesi’ni değil, tüm Tire’yi ilgilendirdiğini söyledi. Çelik yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Atatürk Mahallesi, Tire’nin en büyük üç mahallesinden biridir. Dolayısıyla burada yaşanan sorun ilçenin büyük bir kısmını ilgilendirmektedir. Uzun süredir İnönü Bulvarı ile Gençlik Caddesi’nin kesişim noktasına kavşak yapılması için talepte bulunuyoruz. Maalesef bu güne kadar bir sonuç elde edemedik. Bu konunun aşılmasına siyasetçilerimize büyük görevler düşüyor. Biz de konuyu elimizden geldiğince siyasilerimize iletiyoruz. Bu kapsamda ilçemizi ziyaret eden Ak Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’yi mahallemize davet edip sorunu yerinde gösterdik. Sağ olsun kendisi davetimizi kırmayıp geldi. Konunun takipçisi olacağını söyledi. Kendisine çok teşekkür ediyorum”

Editör: Haber Merkezi