ARTIK İLÇEMİZE YAKIŞIR BİR BALIK HALİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Atakan Duran, konuşmasında, “Su ürünleri sektörü ile iş yapan Tire'li vatandaşlarımızın işlerini daha iyi boyutta sürdürmek ve ekonomik kazançlarını arttırmaya yönelik ilçemizde acil ihtiyaç olan Modern ve Soğuk Hava Depoları olan Balık halini kurmayı hedefliyoruz.Burada hem su ürünlerini satmak isteyen vatandaşlarımızın destekçisi olup kapilarimizi da sonuna kadar açacağız” dedi.

Aslanlı Çeşme Kahvesinde sonra yürüyerek tek tek ev Ziyaretleri yaparak Kesikbaş mevkiine geçti.

İŞSİZLİK İLE MÜCADELE EDECEGİZ

Duran: “İşe ihtiyacı olan vatandaşlarımıza sonuna kadar destek olacağız.Belediye de bir kariyer merkezi açacağız.İş başvurularini alıp ihtiyaca göre talep eden firmalara Tire'nin evlatlarını yönlendireceğiz.Takipcisi olacagiz. Urla 'da oturup belediyeden bedavada maaş alanlarinda sizler için hesabını soracagiz.” Dedi.

BAKIMA MUHTAC AİLELERİN YANIBAŞİNDA OLACAGİZ

Duran: “Göreve geldiğimiz takdirde bakıma muhtaç olan aileleri tespit Edip,sağlık, giyecek, yiyecek,yakacak,ve bir çok ihtiyacı karşılayacak desteği vereceğiz.

İnsanları ötekileştirmeyecegiz.Bir arada olacağız.Halkimizin parasını gölette , Toptepe de yemek masalarında israf etmeyeceğiz.Makam arabalarını şahsımız için kullanmayacağız.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi