Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin oluşturduğu Milli İttifak Tire üyeleri yaklaşan Genel Seçimler öncesi basın ile bir araya geldi.

Ergün ÇELİK

Önceki gün sabah Derekahve Kafeteryası’nda düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına Saadet Partisi Tire İlçe Başkanı Mehmet Ekmen, Büyük Birlik Partisi Tire İlçe Başkanı Erkan Etçi, Milli İttifak’ın İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Sezai Özcan katıldı. Milli İttifak’ın her iki İlçe Başkanı, ortak seçim beyannameleri üzerinde açıklamalar yaptı. Türkiye’nin üzerinde çeşitli oyunlar oynandığını dile getiren başkanlar 7 Haziran seçimlerinde vatandaşın desteğini istedi. Tireli Basın Mensupları ile samimi bir ortamda sohbet etme fırsatı bulunan İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Sezai Özcan; “ İnsanlarımız AKP İktidarı boyunca yeni bir alternatifin olmamasından yakınıyordu. Biz bu ittifak ile milletimizin önüne çok güçlü bir alternatif sunduk. Bundan sonraki süreçte takdir halkımızındır.” Dedi.

 

İKİ BUÇUK MİLYON OYU GERİ İTTİLER 

Birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulunan Milletvekili Adayı Sezai Özcan, Milliyetçi Hareket Partisi’ne de sitem etti. Özcan açıklamalarında; “ Bugün bütün ülkücü kardeşlerimiz 1 tane oy için kapı kapı dolaşırken neden Milli İttifak’ın 2,5 Milyon oyunu ellerinin tersiyle geri ittiler. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli sergilediği tavır ile AKP İktidarının ekmeğine yağ sürüyor. Bizler Milli İttifak üyeleri olarak var gücümüzle çalışıyoruz. Ülkemizi içinde bulunduğu durumdan kurtarmak için halkımızın desteğini bekliyoruz” şeklinde konuştu. 

Editör: Haber Merkezi