SİZ, BİZ DEĞİL, MİLLET ÖNEMLİDİR

Millet İttifakının hem Türkiye, hem İzmir, hem de Tire için son derece önemli olduğunu söyleyen Yücel Özen, “Yaklaşmakta olan yerel seçimlerde iktidar partisinin bile ortağı MHP ile geçmişteki tüm kavgalarını, hakaretlerini unutarak ittifak için çalıştığı, jestler yaptığı, açıklanmış adaylarını geri çektiği bir süreçte CHP ile İYİ partinin kurumsal anlamda sürdürmekte olduğu Millet İttifakı görüşmelerinin önemi bir kez daha öne çıkmaktadır. Bu çabalara ilçe düzeyinden bakarak, siz biz tartışmasına dönüştürmek, her iki partinin ittifak yapmasını dikkate almadan tabanda ittifak beklemek son derece yanlıştır” şeklinde konuştu.

KİMİN BAŞKAN OLACAĞINI DEĞİL, ÜLKEMİZİN NE OLACAĞINI KONUŞMALIYIZ

Türkiye’nin içinde bulunduğu süreçte Millet İttifakı’nın geliştirilerek sürdürülmesi gerektiğini ifade eden Yücel, “Ülkemiz bu gün hukuk devleti ilkelerinden hızla uzaklaştırılmak isteniyor. Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyetin temel değerleri teker teker etkisizleştiriliyor. Böyle bir süreçte bizler milletin ittifakına kesinlikle sahip çıkmak ve korumak durumundayız. Bunu yaparken kimin, nerede belediye başkanı olacağından çok ülkemizin,  İzmir’imizin, Tire’mizin ne olacağını tartışmalıyız.  Ülkemiz ekonomik ve sosyal anlamda bir facianın içindeyken, üreticinin perişan halini görmemek, yüzde otuza yakın elektrik ve doğalgaz zamlarını görmezlikten gelerek,  insanlarımızın 1600 TL gibi bir ücretle yaşamak zorunda bırakıldığı yoksulluğu hiçe sayarak millet ittifakını tartışmaya açmak hiç kimseye yarar getirmez”dedi.

MİLLET İTTİFAKI TİRE’DE DE KURULMALIDIR.

Millet ittifakının oluşması için CHP ve İYİ partiye gönül vermiş herkesin çaba harcaması gerektiğini vurgulayan Yücel Özen, “Genel başkanlar, il başkanlarımız ve partilerimizin yetkili kurulları bu doğrultuda çaba harcıyorlar. Bizler de burada, ilçemizde Millet ittifakının oluşması için çaba harcamalıyız. Alınacak olan kararlara milletimiz adında uymak sahip çıkmak durumundayız. Bu konuda hepimizin üzerine büyük sorumluluklar düşüyor. İttifak demek fedakarlık demektir. Bu görüşmeler ve gelişmeler neticesinde milletimiz için ortaya çıkacak olan işbirliğini mantıklı bir şekilde ele alarak Tire  ölçeğinde hayata geçirmeliyiz.”dedi.

Editör: Haber Merkezi