Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge 2. Sıra Milletvekili adayı Murat Koç, adaylığının açıklanmasının ardından Tire’ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

Ergün ÇELİK

 

7 Haziran’da yapılacak olan seçimlere 2 ay gibi kısa bir süre kala adaylığı açıklanan isimler saha çalışmasına başladı. Milliyetçi Hareket Partisi’nin 2. Bölge 2. Sıra Milletvekili Adayı İzmirli sevilen işadamı Murat Koç da adaylığı açıklanan isimler arasına girdi. Murat Koç, adaylığının açıklanmasının ardından Tire’ye gelerek partililere gösterdikleri destekten dolayı teşekkür etti. MHP Tire İlçe Başkanı Atakan Duran tarafından parti binası önünde karşılanan Koç, ayağının tozuyla pazarcı esnafıyla da sohbet etme imkanı buldu. Tire Belediye Meclis Üyeleri’nin de katıldığı ziyarette İlçe Başkanı Atakan Duran, “ Milletvekili Adayımız Murat Koç Ağabeyimize çıktığı bu yolda sonuna kadar destek veriyoruz” dedi. 

Genç Başkan Atakan Duran yaptığı açıklamada; Adayımız Murat Koç’un İlçemizi ziyaret etmesi bizi son derece memnun etti. Kendisi tam bir dava adamıdır. Ben, MHP Tire İlçe Başkanı olarak Murat Koç’un aday olmasıyla birlikte çalışmalarımızın daha da hız kazanacağını, motivasyonumuzun daha da yükseleceğini düşünüyorum. Bu seçim partimizin en çok vekil sayısına ulaşacağı seçimdir. Biz büyük bir aileyiz. Hep birlikte çok güzel işler başaracağımızın garantisini veriyorum. Şimdiden Adayımız Murat Koç Ağabeyimizin vekilliğinin hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

İzmir’in önemli lojistik firmalarından biri olan Ege Ulaşım’ın sahibi Murat Koç çizdiği yol haritasında her zaman halk ile birlikte yürüyeceğini ifade etti.  Küçük Menderes Havzasını çok iyi bildiğini ve havza sakinlerini yakından tanıdığını söyleyen Koç; “Disiplinli bir çalışma sistemi ile bölgemizin sorunlarıyla tek tek ilgileneceğim. Bu bölgenin en önemli geçim kaynaklarından biri olan Tarım ve Hayvancılık alanlarında gerek çiftçimiz ile gerek hayvancımız ile sürekli irtibat içinde olup, bu sektörleri her zaman bir adım öteye taşımak için elimizden geleni yapacağız” dedi.
 Sıradan Milletvekillerinin aksine çok farklı bir Milletvekili olacağını vurgulayan Koç; “Öncelikle bölge halkıyla oturup sorunlarımızı belirleyeceğiz. Belirlediğimiz sorunlarla ilgili neler yapabileceğimize yine halk ile karar vereceğiz. Daha sonra akılcı projeler oluşturup üstümüze düşeni layıkıyla yerine getireceğiz. İnanıyorum ki teşkilatımızdaki arkadaşlarımızın bu coşkusu, bu şevki ve bu çalışma arzusu bizlere sevgi olarak geri dönecektir. Oy almak kolaydır. Önemli olan vatandaşımızın sevgisini alabilmektir. Aday Adaylığım süresince benden desteklerini esirgemeyen Tire İlçe Başkanımız Atakan Duran ve tüm dava arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.




Editör: Haber Merkezi