Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili Adayı Taşkın Işık, Tire’ye gelerek esnaf ziyaretlerinde bulundu. Işık, Tire’nin meşhur Salı Pazarını gezdikten sonra Gökçen ve Kahrat’ta vatandaşlarla sohbet etti.

Ergün ÇELİK

7 Haziran seçimlerinin en iddalı partilerinden olan Milliyetçi Hareket Partisi’nde çalışmalar tam gaz devam ediyor. MHP Tire İlçe Teşkilatı da yaklaşan seçimler öncesi milletvekili adaylarını vatandaşla buluşturmaya devam ediyor. Çalışmalar kapsamında geçtiğimiz gün İzmir Milletvekili Adayı Taşkın Işık Tire’ye geldi. Tire İlçe Başkanı Atakan Duran’ın ev sahipliği yaptığı ziyaretlerde vekil adayı Taşkın Işık, gittiği her yerde coşku ile karşılandı. Salı Pazarını boydan boya gezen Işık, pazarcı esnafı ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

 

GÖKÇEN VE KAHRAT’TA COŞKUYLA KARŞILANDILAR

Tire Merkez’deki ziyaretlerini bitiren Taşkın Işık, akşam saatlerinde ise Tire’ye bağlı Gökçen ve Kahrat Mahallelerini ziyaret etti. MHP heyeti Gökçen’de coşku ile karşılanırken vatandaşlarla samimi bir ortamda sohbet etme fırsatı yakalandı.

 

KAPATILAN BELDE BELEDİYELERİ YENİDEN AÇILACAK

Bir süre önce uygulamaya giren Büyükşehir Yasası’yla beraber Belde Belediyeleri kapatılıp köyler de mahalle statüsüne çevrilmişti. Milliyetçi Hareket Partisi Tire İlçe Başkanı Atakan Duran da bu konuda bir açıklama yaparak; “Eskiden üç mahalle bir belediyelik olan yer artık bir mahalleye döndü. MHP iktidarında kapatılan Belde Belediyeleri yeniden hizmete açılacak ve hizmet akışı hak ettiği gibi tekrar başlayacak” dedi.

Büyükşehir Yasası’nın bir çok olumsuzlukları beraberinde getiriğini vurgulayan Duran; “Büyükşehir Yasasıyla İzmir’in Alsancak ve Karşıyaka semtinde yaşayan vatandaşın ödediği su faturasıyla Gökçen’de oturan vatandaşın aynı parayı ödemesi hak değildir. MHP iktidarında biz bu konuları öncelikli olarak ele alıp hakkaniyetli çözümler üreteceğiz” dedi.

 

RUTİN ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

Milletvekili ziyaretlerinin yanısıra rutin ziyaretlerini de aksatmadan sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Tire Teşkilatı, her akşam 3 farklı kahvehane’ye giderek vatandaşlarla samimi sohbetlerde bulunuyor. Köy ziyaretlerine de önem veren MHP, gittiği her köyde sevinçle karşılanıyor. 

Editör: Haber Merkezi