Cumhur İttifakı Tire Belediye Meclis Üyesi Milliyetçi Hareket Partisi Adayı Hasan Çeltik konuşmasında şunları kaydetti, “Tireliler her zaman sağduyulu olmuşlardır. Sağduyunun gereğini 31 Mart’ta yerine getireceklerdir. Bir tarafta şer ittifakı. Hepsi kol kola tek hedefleri var, Cumhur ittifakını alt etmek. Ne yaparlarsa yapsınlar Türk milletinin sağduyusu galip gelecek biz onları alt edeceğiz.”

BAŞARI CUMHUR İTTİFAKININ OLACAK

“Aklımızı çelmek isteyenler ortalıkta cirit atacak. Ne yaparlarsa yapsınlar ne derlerse desinler bizler bir arada olduğumuz sürece başarıya ulaşamayacaklar. Başarı Cumhur İttifakı’nın olacak. Tire’nin önünde çok güzel bir fırsat var. Son anketler de gösteriyor ki, İzmir’de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Nihat Zeybekci her gecen gün İzmir Büyükşehir Belediyesine emin adımlarla ilerlemekte. Tire’de de Cumhur İttifakı adayı Selman İçelli emin adımlarla ilerlemekte. Tireli önümüzdeki 5 yıl çok güzel günler yaşayacak.”

ÜLKÜCÜLER CUMHUR İTTİFAKININ YANINDA

“Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak Cumhur İttifakının yanındayız” diyen Çeltik, “Ülkücüler Cumhur İttifakının yanında. Adalet ve Kalkınma Partisi Cumhur İttifakının yanında. Gelin 31 Martta son noktayı koyup bu işi bitirelim. Toplu Konut ve Tireliler bu işi zaten bitirdi” diyerek konuşmasını tamamladı.

Editör: Haber Merkezi