Milliyetçi Hareket Partisi Tire İlçe Başkanı Atakan Duran, ilçedeki özel eğitim kurumundaki öğrenciler ile fidan dikti.



Milliyetçi Hareket Partisi Tire İlçe Teşkilatı, ülke genelinde ormanların önemi anlatılarak çeşitli etkinliklerle kutlanan Orman Haftası nedeniyle fidan dikti.

Kıymetcan Efe Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin bahçesinde gerçekleşen fidan dikiminde gençlerle birlikte fidan diken Başkan Duran, “21 Mart haftası ülkemizde orman haftası olarak kutlanıyor. Amaç, ormanların değerinin daha iyi bilinmesini sağlayarak ağaç dikiminin gerekliliğine dikkat çekmek. Biz de Milliyetçi Hareket Partisi Tire İlçe Teşkilatı olarak bugün Kıymetcan Efe Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezindeki özel gençler ile birlikte bu etkinliği gerçekleştirmekten mutluyuz. Bize kapılarını açan yetkililere de teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

SİYASET DÜNYASI BÜYÜK BİR TÜRK MİLLİYETÇİSİNİ KAYBETMİŞTİR

Milliyetçi Hareket Partisi Tire İlçe Teşkilatı daha sonra Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu için BBP Tire İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği lokma dağıtımı ve mevlüt programına katıldı. Duran burada yaptığı açıklamada, “Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatı ile Türk milleti çok kıymetli bir insanını, siyaset dünyası ise büyük bir Türk milliyetçisini kaybetmiştir. Büyük bir sevdalısını ve gönül adamını Hakka uğurlayan aziz Türk milletine, Büyük Birlik Partisi mensuplarına ve kederli ailelerine sabır, metanet ve başsağlığı diliyorum. Ruhu şad olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi