MHP’nin seçimlerde başka bir partiyi destekleyeceği dedikoduları üzerine basın açıklaması yapan Tire İlçe Başkanı Bayram Demirel, “Hakkımızda dedikodu ve fitne çıkaranlar alçaktır!” dedi.

Ercan ÇELİK / HaberTire

Parti binasında gerçekleştirilen basın açıklamasına MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Muhammed Osman Ölmez, Ramazan Vatansever, Buca İlçe Teşkilat Başkanı Bahtiyar Melek, Tire Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Demirel, Tire Ülkü Ocakları Başkanı Burak Şenol ve partililer katıldı.


Tire’de Milliyetçi Hareket Partisi ile ilgili olarak çıkan dedikodulara tepki olarak böyle bir basın açıklaması hazırladıklarını dile getiren Demirel “Milliyetçi Hareket Partisi, hiçbir partiyi ya da kişiyi desteklemeden, belediye başkanlığını almak için yarışma içerisindedir. Hatta kazanmak için de her türlü çalışmamızı yapacağız. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Tire’de başka bir partiye destek vereceği yönünde, son çıkan haberler bizi çok üzdü.  Kesinlikle böyle bir şey yoktur. Hele Tayfur Çiçek gibi son günlerde ismini iyice lekelemiş birine kesinlikle destek vermeyeceğiz.” Şeklinde konuştu.


“ADAYIMIZI BAYRAMDAN SONRA AÇIKLAYACAĞIZ”
Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bayram Demirel, aday olup olmayacağı sorulunca, “Hayır aday olmayacağım. Şu anda 4 aday adayımız var. İnşallah Kurban Bayramı’ndan sonra bunları açıklayacağız.” dedi.
Aday adaylığı sürecini basına yansıtmadan büyük bir gizlilik içinde yürüten MHP’nin ismini sır gibi sakladığı 4 aday adayının da Tire’de her kesimden oy alabilecek kişiler olduğunu ve seçimde belediye başkanlığını almak için çalışacakları belirtildi. 


“BU İHANETE GEÇİT VERMEYECEĞİZ!”
 Açıklamasına sert ifadelerle devam eden İlçe Başkanı Bayram Demirel, “Tire’ye bir çivi çakmayan, büyümesi ve gelişmesi için gerekli çabayı sarf etmeyen, insanımızın ve ilçemizin önünü tıkayan gafiller için artık süre bitmiştir. Gittikleri partinin yaptıkları da yapacakları da ortadadır. Tire, bu ihanete geçit vermeyecektir. Türk Milliyetçileri ve Milliyetçi Hareket Partililerinden destek alacaklarını umanlar ihanet planlarının içine bizleri dahil edemeyecektir. Hiçbir MHP’li, hiçbir ülkücü Hareket mensubu bırakın desteği, bu gafillerin söylemlerini dahi lanetlemektedir. MHP Tire İlçe Başkanı olarak teşkilatım adına akıllarını başlarına almalarını öneriyorum.” dedi.


Editör: Haber Merkezi