Dilek AYVALI (AA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başlattığı "Askıda Ekmek" projesine Tire’den destek geldi.

MHP Tire İlçe Başkanı Bilal Kıvrak istasyon Caddesindeki bir fırında AA Muhabirine yaptığı açıklamada, Genel Başkan Bahçeli'nin talimatıyla kampanyayı başlattıklarını belirtti.

Öncelikle Tire’de 3 fırında "Askıda Ekmek" uygulaması yapılacağını dile getiren Başkan Kıvrak, "Tire’de Liderimiz Devlet Bahçeli Beyin talimatı ile Askıda Ekmek kampanyasını başlattık. Kampanyamız 1-2 ay sürecek bir kampanya değil, sürekli hale gelecek. Tireli Milliyetçi Hareket Partisi üyelerinin bir ekmek kendime bir ekmek de askıya düşüncesiyle fırınların önündeki Askıda Ekmek dolaplarına katkılarını bekliyoruz. Tüm Tireli hemşerilerimizi ve hayırseverleri kampanyamıza davet ediyoruz" dedi.

Türk İslam kültürüne göre komşusu aç olanın tok yatamayacağını ifade eden Kıvrak, ihtiyaç sahiplerinin onurlarını kırmadan gerçekleştirecekleri bu kampanyanın Tire’de Ekmek Teknesi, Ege Unlu Mamüller ve Şahinler Ekmek Fırınında sürdürüleceğini kaydetti.

Kampanyanın ilk gününde fırınların tümüne giderek bağışta bulunan MHP Tire İlçe Başkanı Bilal Kıvrak’a yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kadın Kolları Başkanı Sabriye Tarlı da eşlik etti.
 

Editör: Haber Merkezi