Serkan ÇİÇEK

Milliyetçi Hareket Partisi Tire İlçe Teşkilatı’nın 13. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen kongrede MHP Tire İlçe Başkanı Arif Demirkan seçildi.

Hangar Çok Amaçlı Salonu’nda koronavirüs önlemleriyle düzenlenen kongreye MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ve çok sayıda partili katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede önceki dönem yapılan faaliyetler anlatıldı. Daha sonra oylamaya geçildi. 385 delegenin 82’si oy kullandı. 82 oydan 59 geçerli, 23 boş oy çıktı. Seçim sonucunda MHP’nin yeni ilçe başkanı Arif Demirkan oldu.

“2023 HEDEFLERİMİZE YILMADAN YÜRÜYECEĞİZ”

Kongrede konuşan İlçe Başkanı Arif Demirkan, “Yılların vermiş olduğu siyasi bilgi ve devlet anlayışından yola çıkarak görev aldığımız her mecrada Türk  - İslam anlayışı ve Turancılık ilkesine bağlı, Genel Başkanımızın izinde 2023 hedeflerimize yılmadan ve yorulmadan kararlılıkla yürüyeceğimizi ifade edip, güçlü kadrolarla Milliyetçi Hareket Partisi’ni en iyi şekilde savunacağımızı bilmenizi isterim. Ülkücü ahlaka yakışır bir şekilde hareket edip devraldığım bu bayrağı daha da yükseklere taşımak gayretinde olacağım. Meclis üyeliğim boyunca, Tirelilere ve Tire sevdalılarına olan hizmetim ilçe başkanlığım döneminde kat kat devam edecek olup, Allah’ın izniyle üç hilali kadim şehir Tire’de sallandıracağız. İlçe başkanlığı görevini devraldığım sayın Bilal Kıvrak’a şükranlarımı sunuyorum. Tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” Dedi.

YÖNETİM KURULU

Milliyetçi Hareket Partisi Tire İlçe Teşkilatı’nın Arif Demirkan başkanlığındaki yönetim kurulu ise şu şekilde;

  1. Necati Aslı
  2. Ahmet Tuta
  3. Saadet Şengök
  4. Ramazan Bayraktar
  5. Talip Karaman
  6. Hüseyin Sarmısak
  7. Mehmet Öztürk
  8. Soner Karabağcı
  9. Receğ Doğru
  10. Hüsamettin Karadağ
  11. Erhan Elibol
  12. Rahmi Çatalbaş
  13. Fethi Sav
  14. Hasan Keşanlı
  15. Mustafa Danaoğlu
  16. Selim Kara
  17. Fikret Irmak
  18. Mustafa Ekmen

Editör: Haber Merkezi