Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanlığı AR-GE Gençlik Projeleri Grup Başkanı, Tire’deki gençler ile Tire’yi konuştu.

Dilek KART / Yerel Güç Gazetesi


Geçtiğimiz hafta Tire’ye gelerek Tireli gençlerle bir araya gelen Ar-Ge Gençlik Projelri Grup Başkanı Can Uzuntepe, Tire’de Ar-Ge ekibi kurulması çalışmalarına başladıklarını kaydetti.



Tire Mhp İlçe Teşkilatı’nı ziyaretinin ardından gençlerle bir araya gelen Uzuntepe, Tire ve çevresini gezerek sohbet ettiklerini ve daha sonra Tire Fatih Sultan Mehmet Parkı’nda gençlerle Tire, Sorunları ve İhtiyaçları başlıkları çerçevesinde toplantı gerçekleştirdiklerini belirtti.




AÖF SINAVLARI KONUSUNDA ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ
Uzuntepe gazetemize yaptığı açıklamada şunları kaydetti, “Tire’deki toplantımız sonucunda, Tire’nin özellikle gençleri daha yakından ilgilendiren sorunlarını sosyal sorumluluk projeleri ile besleyerek projelendirmeye karar verdik. Kısa bir süre sonra Tire’de bir toplantı daha yapılacak ve 3D sunumlar ile daha geniş bir kitleye projelerimizi anlatacağız. Bunun yanı sıra Tire’de kitap kafeler oluşturmak için çalışmalara başlayacağız. Öte yandan bölgedeki gençlerin AÖF sınavlarında İzmir’e ulaşımda sıkıntılar yaşadığını ve bu konuda çalışmalar başlatıldığını konuştuk. Bu kapsamda bizimde bir takım girişimlerimiz olacak” dedi.



Tire’nin turizm alanında iddialı bir kent olduğunu kaydeden Uzuntepe, “Tire turizm konusunda epeyce geride kalmış. Yapacağımız projeler ile Tire’yi turizm alanında da ayağa kaldırarak adını tüm Türkiye’ye duyurmak istiyoruz. Tire’nin diğer şehirlere ulaşım sorunu da var. Bu gibi kentin diğer ilçeler ve il ile bağlantı konularında projeler geliştireceğiz” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi