Tire Büyükkemerdere Köyü Muhtarlığı tarafından Kutlu Doğum Haftası kapsamında hayır yemeği düzenledi. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı yemek MHP İzmir 2. Bölge Milletvikili Adayı Murat Koç, Tire İlçe Başkanı Atakan Duran ve yönetim kurulu üyeleri, Tire Ülkü Ocakları Başkanı Ali Koyu ve Kadın Kolları Üyeleri de katıldı. 
Yoğun ilgi ve sevgi karşısında duygulanan Koç, “Milletvekilliği sistemini değiştireceğiz. Ankara’ya parmak kaldırmaya değil İzmir’imizi ayağa kaldırmaya gidiyoruz” dedi.





21 KÖYLE BİRDEN KUCAKLAŞTI
Köy Muhtarı Süleyman Aksu'nun organize ettiği büyük hayır yemeğine Tire’nin 21 köyünden gelen davetlilerin yanı sıra çevre ilçelerden de birçok vatandaş ilgi gösterdi. MHP adayı Murat Koç, Muhtar Aksu’ya yaptığı hayırla Peygamber efendimizin anılmasını sağladığı için Kuran-ı Kerim, Türk bayrağı ve çiçek hediye etti. Milliyetçi Hareket Partisi Tire İlçe Başkanı Atakan Duran ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yemeğe katılan tüm vatandaşlarla görüşen Koç, oldukça büyük ilgi gördü.  Binlerce misafire yemek hazırlayan köylü kadınlarla da yardım eden Koç, onların fotoğraf çekilme isteğini geri çevirmedi. Hayır yemeği için maddi manevi emek harcayan herkese teşekkür eden Murat Koç, “Tire’nin bu cennet köyünde hem birbirimizle hem Peygamber Efendimizle kucaklaşmamıza vesile olan herkesten Allah razı olsun.  Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun. Bizde bu kardeşlik sevgisi olduktan sonra hiçbir güç bize zarar veremez” şeklinde konuştu.





TİRELİLERİN GÖNLÜNÜ FETHETTİ
Köy Meydanı’nda tezgâh açan satıcılardan alışveriş yaparak sohbet eden MHP adayı Murat Koç, Tire’de yaşayan vatandaşların neler beklediğini, sorunları ve çözüm önerilerini bildiklerini söyledi.  Koç, “İlçe başkanım Atakan Duran burada benim temsilcim olacak. Ankara’da yapılması gereken ne varsa söylemeniz yeterli çünkü artık Ankara’da bir kardeşiniz bir ağabeyiniz olacak. Şimdiki Milletvekilliği sistemini değiştireceğiz. Ankara’ya parmak kaldırmaya değil İzmir’imizi ayağa kaldırmaya gidiyoruz. Ben buraya oyunuzu değil gönlünüzü almaya geldim. Beni bir kardeşiniz, ağabeyiniz olarak görmeniz bana yeter” sözleriyle vatandaşların kalbini fethetti.

Editör: Haber Merkezi