Ercan ÇELİK

31 Mart Yerel Seçimlerinde ittifak gereği, Tire’deki Cumhuriyet Halk Partili isimler de İYİ Parti’nin meclis listesinde yer alarak seçilmişler ve meclise girmişlerdi. Bu meclis üyeleri bugün CHP Tire İlçe Binasında yapılan törenle tekrar partilerine geri döndüler ve rozetleri takıldı.

CHP Tire İlçe Başkanı İsmail Güleç, meclis üyelerinin rozetlerini bizzat takarak konuyla ilgil bir açıklama yaptı. Güleç, “Öncelikle Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 99. Yıldönümünde Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehit ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, Tüm çocuklarımızın 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutluyorum. Her ne kadar ülkemizde değişimin mimarı sn. genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan menfur saldırı içimizi acıtsa da, kullandıkları siyaset dili ile halkın gönlünde taht kuran belediye başkanlarımız ve geleceğin teminatı çocuklarımız ile güzel günlere mutlu bir geleceğe olan inancımız tamdır.

       Bu anlamlı günde ülke genelinde yapılan ittifak gereği genel seçimlerde 15 vekil transferi ile başlayan süreç sonrası yerel seçimlerde İyi parti listesinden seçilen meclis üyelerimizin hepsinin tekrar yuvaya Cumhuriyet Halk Partisi ne dönmeleri ayrı bir sevinç yaratmıştır. Bugün ilçe başkanlığımızca Meclis üyelerimiz Serhan Aydın, Kamil TAŞAL, Yalçın KAYA, Gökhan Hızlı, Görkem Orucak, Halil Çulhaoğlu ve yedek üyelerimiz Kazım Öz, Kamile Ödemişlioğlu, Halil Uslu rozetleri takılarak üyelikleri yapılmıştır. Yeni süreçte hep birlikte Cumhuriyet Halk Partili olmanın bilinci ile Ülkemiz, ilçemiz, partimiz için hizmet etmeye devam edeceğiz. Ülkemizde barış kazanacak, kardeşlik kazanacak, kin ve nefret tohumu ekenler de yok olup gideceklerdir.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi