Tire eski Belediye Başkanı Mehmet Sıtkı İçelli'nin Sosyal Medyada 2015 genel seçimlerinde milletvekili adayı olacağı yönündeki söylemlere Mehmet Sıtkı İçelli'den açıklama geldi.



Fatih ŞAŞMAZ / Tire İHA





Tire Eski Belediye Başkanı Mehmet Sıtkı İçelli, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada işlerinin yoğunluğu dolayısı ile 2015 yılı seçimlerinde aday olamayacağını duyurdu. İşte Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklama. 





"Değerli arkadaşlarım, gerek basında yer alan Ödemiş'e altı ay için, Basbakanlığımızın geçici görevlendirmesi, gerekse seçimlerle ilgili düşüncelerimi sizlerle paylaşmak ihtiyacını hissettim. Milletvekilliği, belediye başkanlığı gibi makamlar aslında ülke ve il, ilçe halkına yani insana hizmetkarlığın onur ve mutluluğunu yaşatan hizmet adresleridir. Bir süredir üzerinde çalışmakta olduğum Türkiye'deki "Yerel Yönetimler, örnek projeler" le, kendine özgü bir başarı öyküsü taşıyan projeleri paylaşmış olacağım. Dünya Belediyeler Birliği 'UCGL' genel sekreteri ve yakın dostum sayn Mehmet Duman'la yürüttüğümüz önemli yerel yönetim çalışmaları nedeniyle, 2015 genel seçimleri için aday adaylığına müracat etmeyeceğimi şimdiden vesileyle sizlere deklare etmek istiyorum.Yeni yılla birlikte tüm dostlarıma yürekten sevgi ve saygılarımı sunuyor, yarınların hepimiz için daha güzel olacağı inancını taşıyorum.Allah'a emanet olun..."
Editör: Haber Merkezi