Kütahya Ülkü Ocakları İl Başkanı Serdar Akkoç, Tireli Merhum Eski Kütahya İl Ülkü Ocakları Başkanı  Abdullah Buğra Koçlar’ın ailesini ve kabrini ziyaret etti.

Ercan ÇELİK

Rahmetli Abdullah Buğra Koçlar’ın yerine göreve gelen Kütahya İl Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Akkoç, Tire’yi ziyaret etti. Tire’de, Tire Ülkü Ocağı tarafından ağırlandı. Kütahya Ülkü Ocakları İl Başkanı Serdar Akkoç Abdullah Buğra Koçlar’ın ailesini ziyaret etti. Daha sonra Eski Başkan Koçlar’ın kabrini ziyaret etti.

Tire Ülkü Ocağı’nı da ziyaret eden Akkoç’u, Tire ziyareti esnasında, Tire Ülkü Ocağı Başkanı Cafer Tetik ağırladı. Serdar Akkoç, kendisinin kaleme aldığı “Aykız” isimli şiir kitabını Cafer Tetik’e armağan etti.

Tire Ülkü Ocağı’nda Tireli ülkücülere seminer veren Akkoç, daha sonra Tire’deki türbe, mescit ve camii gibi tarihi mekanları gezdi. Tire’nin tarihi dokusuna hayran kalan Kütahya İl Ülkü Ocakları Başkanı, daha sonra Tire’nin meşhur Salı pazarını gezdi.

Serdar Akkoç, Tire’ye ikinci kez geldiğini ve bu kez daha çok gezme imkanı bulduğunu belirterek, en kısa zamanda tekrar Tire’ye gelmek istediğini söyledi.

Cafer Tetik, “Rahmetli başkanımız, Tirenin yetiştirdiği değerli kardeşimiz Abdullah Buğra Koçlar’dan bayrağı devralan Serdar Akkoç’u Tire’de ağırlamaktan onur duyduk. Kendisine bu anlamlı ziyaret için teşekkür ediyoruz ve her zaman bekliyoruz.” Dedi.





Editör: Haber Merkezi