Ercan ÇELİK

Uzun süredir Ak Parti Tire Gençlik Kolları Başkanlığı görevini başarıyla gerçekleştiren ve başkanlığı dönemince pek çok başarılı organizasyona imza atan Efdal Gül, Kongre öncesi gençlik kolları başkanlığı görevini bıraktığını belirtmişti.

ADİL YÜKSEL DUYURDU

Efdal Gül’ün kendisinden sonra görevi almasını istediği kişinin Ömer Ufuk Kulalı olduğu da biliniyordu. Hatta görevden ayrılırken vekaleten görevi Kulalı’ya devretmişti. Kulalı’nın Tire İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine atandığını İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel sosyal medyadan duyurdu. Yüksel mesajında şu ifadelere yer verdi; “Genel Başkanımız Melih Ecertaş ve Genel Başkan Yardımcımız Nureddin Çelik riyasetinde yapılan istişareler sonucunda Tire ilçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevi Ömer Ufuk Kulalı kardeşimize emanet. Rabbim mahcup etmesin.”

KULALI, TEŞEKKÜR ETTİ

Tire Gençlik Kolları Başkanı Ömer Ufuk Kulalı, sosyal medyadan yayınladığı mesajda şu ifadelerde bulundu;

“Bugün itibariyle Ak Parti Tire Gençlik Kolları Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Bu süreçte bizden desteğini esirgemeyen Genel Başkanımız Melih ECERTAŞ , Genel Başkan Yardımcımız Nureddin ÇELİK , İl Başkanımız Adil Yüksel Yeni dönemde birlikte çalışacak olduğumuz İl başkanımız Eyüp Kadir İNAN'a görevi devraldığım Efdal Gül başkanıma teşekkürü bir borç bilirim. Bu kutlu davada Rabbim bizleri doğrudan ayırmasın. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

İLÇE BAŞKANLIĞINDAN AÇIKLAMA YAPILMADI

Ömer Ufuk Kulalı, sosyal medya üzerinden tebrikleri kabul ediyor. Öte yandan, Ak Parti Tire İlçe Başkanlığı’ndan, atamayla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Önümüzdeki günlerde açıklama yapılması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi