Eski Bayındırlık Bakanı Halil Çulhaoğlu 'da Köy Çalışmalarına Katıldı.

Kontenjan 1.Sıra Meclis Üyesi Adayı olan Eski Bayındırlık Bakanı Halil Çulhaoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Tire İlçe Başkanı İsmail Güleç, Meclis Üyesi Adayları, İYİ Partililer, Gençler ve Kadınlar ile birlikte köylere büyük bir çıkarma yaptı.

Halil Çulhaoğlu; 'Halkımızın ve Köylümüzün sadece seçim zamanı değil her zaman yanındayız. Sorunlarını biliyoruz. Hep birlikte Millet İttifakı Adayımız Salih Atakan Duran'ı destekliyoruz' şeklinde sözlerine başlayarak Tarım ve Hayvancılık konularında Köylümüzü ekonomik anlamda rahatlatacak ve geliştirecek projelerimiz ile seçimlere hazırız ' dedi.

Millet İttifakı Adayı Salih Atakan Duran ; 'Bizler parti rozetini çıkarttık. Bu işin partisi yoktur. Milletimiz ve Köylümüz için sizlerden 5 yıllık süreliğine bu göreve vekâlet etmek istiyoruz. Toplumun her kesimine hitap eden bir yönetim anlayışı benimseyeceğiz. Bizim dönemimizde ayrı gayrı olmayacak. Herkes bizimle birlikte eşittir.  Sizlerin oylarıyla göreve gelir gelmez büyükşehir belediyesi ile planlı programlı çalışarak köylerimizdeki alt yapı sorunlarını tamimiyle çözmeyi hedefliyoruz. Üretim Yolları ve Köylerimizin alt yapısı kalıcı bir şekilde yapılacak, dedi.

HEP BİRLİKTE EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ

Bugünden sonra yolumuza daha da emin daha da güçlü adımlarla devam ediyoruz birlikte başaracağız birlik ve beraberliğimiz Millet İttifakında İYİ ve YENİ Belediyecilik anlayışı ile Gelecek Seçimler İçin değil Gelecek Nesiller İçin Çalışacağız Mesajı verildi.

Editör: Haber Merkezi