Köy girişinde Cumhuriyet Halk Partili Delege ve Üyeleri tarafından karşılandı.

Gençlerin ve kadınların yoğun ilgisi vardı.  Millet İttifakı Tire Belediye Başkan Adayı Salih Atakan Duran'ın  ilk durağı DEREBAŞI KÖYÜ  oldu.

SORUNLARINIZI BİLİYORUM

Derebaşı Köyü'ne seçim süreci içinde ikinci kez uğradığını ve köylü vatandaşlarımız ile seçimden sonra da periyodik olarak bir araya geleceğini,Secimlerden Seçime Köyleri Ziyaret Eden Bir  Belediye Başkanı Olmayacağını söyledi.

Derebaşı köyünün 3 ana sorunu olan SULAMA, ŞEBEKE ve YOL sorununun hızlıca çözülmesi için yetkili organlar ile görüşüp,bu sorunların bitmesi için iş takibi yapılmasını öncelikli olarak ele alınacağını Derebaşı Köyü'nun yalnız olmadığını ve yanında her daim hissedeceği bir  Tire Belediyesi olacağını bildirdi.

PARK VE BAHÇELER İÇİN KULLANILAN BİTKİLERİ TİRE DE ve KÖYLERDE KURULAN KALKINMA KOOPERATİFLERİMİZDEN ALACAĞIZ

Belediye bünyesinde alınacak her türlü ihtiyacın Köylü üreticilerden alacaklarını,rekabet ortamı uygun olması hâlinde Kooperatifçiliğin kalkınması ve ekonomik anlamda üreticiye destek olmak amacı ile hareket edeceklerini vurguladı.

‘Kooperatifler ile birlikte çalışacağiz,belediyemize bir su bardağı dahi alınacaksa bu Tireli esnaflarımızdan ve köylü vatandaşlarimizin kurmuş oldukları Kooperatiflerden alacağız.Dedi.

Bu söz üzerine köylü vatandaşlar tarafından uzun süre alkışlandı.

BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTILARINA MUHTARLARDA KATILACAK

Halka açık, şeffaf ve herkesin söz sahibi olabileceği , Millet İttifakı Belediyesinde tüm köy ve mahalle muhtarlarimizin katılabileceği ve sorunlarıni, taleplerini, fikirlerini paylaşabileceği bir belediye meclisi olacaktır.Muhtarlarimiz ile birlikte Belediye Meclislerimizi halka açık ,hesap verebilen, paylaşımcı ve katılımcı demokrasi anlayışı ile yol alıp Tire 'ye hep birlikte hizmet edeceğiz.Dedi.

Editör: Haber Merkezi