Ak Parti Tire İlçe Teşkilatı, yeni gösterime giren “Kod Adı: K.O.Z.” adlı filmi izlemek için Ödemiş Cep Sineması’na gitti.

 

Ercan ÇELİK

 

Türkiye’nin yakın tarihiyle ilgili film henüz Tire Sineması’na gelmediği için Ak Parti Tire İlçe Teşkilatı, birçok partiliyle birlikte Ödemiş’e giderek filmi orada izlediler.

Film gösterimine Ak Parti Tire İlçe Başkan Yardımcısı Kamil Yaldız, Kadın Kolları Başkanı Meral Ünalan, Gençlik Kolları Başkanı Efdal Gül ve çok sayıda partili katıldı. Ödemiş Cep Sineması’nda hep birlikte filmi izleyen Ak Partililer, film çıkışında yaptıkları değerlendirmede filmi son derece başarılı bulduklarını belirttiler.

 

FİLMİN KONUSU

Film, yargı ve polis teşkilatlarındaki yapılanmaları, MİT’ten basına yansıyanları, istihbarat şefinin ifade vermek için çağrılmasını, Gezi olaylarını, 17 ve 25 Aralık operasyonlarının hedeflerini; yani kısacası Türk siyasi tarihinin yakın geçmişte yaşadığı ve halen içinde bulunduğu siyasal ve toplumsal süreçleri işliyor. Ülkenin yakın tarihinde yaşanan olaylara, henüz dumanı üzerindeyken yaklaşmayı hedefleyen Kod Adı K.O.Z.: Maskeler Düşüyor, içeriğindeki gündem maddeleriyle de adından söz ettirecek gibi görünüyor.

 

Yapımcı Uğur Yalçınkaya’nın ifadesine göre ise film; “devlet düşmanlarının iç yüzünün ortaya çıkarmayı amaçlıyor”. Filmin yönetmenliğini Celal Çimen üstlenirken, kadroda Orhan Kılıç, Hazım Körmükçü, Tolga Karel, Cem Kurtoğlu, Remzi Evren ve Hakan Ural gibi önemli isimler yer alıyor.

Editör: Haber Merkezi