Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU, arıtma tesisi ve stadyumun açılışı için geldiği Tire'de süt üreticisi Emin YAĞCIOĞLU ile önceki dönem Tire ilçe kadın kolları başkanı Aysun YAĞCIOĞLU ve beraberindekilerce yolu kesildi. Ailenin davetini geri çevirmeyen KILIÇDAROĞLU ailenin çiftliğine konuk oldu. Kemal KILIÇDAROĞLU, İBB Başkanı Aziz KOCAOĞLU, CHP İl Başkanı Deniz YÜCEL ve Milletvekillerinin de aralarında bulunduğu heyete taze süt ve pişi ikram edildi. İkram sırasında KILIÇDAROĞLU "uzun zamandır böyle taze süt içmedim" diyerek beğenisini dile getirdi. 

"ERDOĞAN BÖYLE GÖRSE MALI GÖTÜRDÜ DİYECEK"
Ziyaret sırasında aileyi yanlız bırakmayan dostları ve partililerle sohbet eden KILIÇDAROĞLU, Cumhurbaşkanını kastederek " Erdoğan beni böyle görse KILIÇDAROĞLU malı götürdü diyecek " diyerek etrafındakileri kahkahaya boğdu. KILIÇDAROĞLU sohbet sırasında " ne güzel, cennet gibi ... " diyerek Tire'ye beğenisini de dile getirdi.

YEM 68 TL, MAZOT 5.50 TL, İTHAL SAMAN 25 TL
Sohbet sırasında çiftlik sahibi Emin ve Aysun YAĞCIOĞLU; yem, mazot fiyatlarından ve ithal samandan dert yandı. "Yem 68 TL, Mazot 5.50 TL, İthal saman 25 TL oldu. Türkiye geçmişte kendi kendine yetebilen bir ülkeyken şimdi samanı ve sığır etini ithal eder oldu." dedi.

"AZİZ BAŞKAN TİRE'NİN SÜTÜNÜ ALMASA SÜTLERİMİZ DÖKÜLÜYORDU."
Ailenin yanında bulunan, kapatılan Zeytinova Belediyesi Başkanı Ali Doğu; ziyaret sırasında İBB Başkanı Aziz KOCAOĞLU'nu kastederek " Aziz başkan Tireli süt üreticisinin ürettiği sütü almasa üretici bu sütleri döküyordu" diyerek KOCAOĞLU'na süt üreticileri adına şükranlarını sundu.  
 

Editör: Haber Merkezi