Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Grup Başkan vekili Musavvat Dervişoğlu, İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ve beraberindeki heyet Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Duran'a İYİ Parti Tire İlçe Başkanı Kadir Çetin, Tire Belediye Başkan yardımcısı Halil Doğukan Eroğlu ve parti yöneticileri eşlik etti.

DURAN "İYİ BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI EN İYİ ŞEKİLDE UYGULAYACAĞIZ "

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette misafirlerine hitaben konuşma yapan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran " Bizlere bu görevleri layık gören büyüklerimize ve bu makamlara bizleri getiren vatandaşlarımıza layık olmak için çalışıyoruz. İzmir ilinin tek İYİ Partili belediyesi olarak sorumluluklarımızın bilinci içinde  yapacağımız çalışmalarla hem ilimize hem ülkemize iyi belediyecilik anlayışının en güzel örneğini teşkil etmek istiyoruz" dedi. Belediyelerin içinde bulunduğu durumlardan da bahseden Başkan Duran "Koşullar dahilinde vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu hizmeti vermek için çalışmalarımıza devam edeceğiz " dedi.

KORAY AYDIN " TİRE'NİN SORUNLARI İÇİN ELELE VERECEĞİZ "

İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın ise Tire'de ağırlanmaktan son derece mutlu olduklarını belirterek " Belediyeler, insani ilişkilerin olduğu ve siyasetin hizmetle anlatıldığı en önemli kurumlardır.  Sayın Belediye Başkanımız zaten insani ilişkilerinin iyi olması sayesinde bu makamlara geldi. İYİ Parti ailesi olarak kendisine hayırlı olsun diyor ve görevinde başarılar diliyoruz. Geride kalan 4.5 yılda Tire'nin sorunları ve vatandaşlarımızın işleri için her konuda yardımcı olacağımızı ifade etmek istiyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi