Tire Belediyesi’nin Salih Atakan Duran başkanlığındaki yeni dönem ilk meclis toplantısı önceki akşam gerçekleştirildi. Halka açık ve canlı olarak yayınlanan meclis toplantısına Tireliler de büyük ilgi gösterdi. Komisyonların belirlenmesi ve gündem maddelerinin oylanmasının ardından dilek ve temenni kısmına geçildi. Dilek ve temenni kısmında söz alan Ak Parti Meclis Üyesi İsmail Tapkın, Millet İttifakı’nın 1. Sıra meclis üyesi adayı iken hayatını kaybeden Yücel Özen’in isminin meclis salonuna verilmesini önerdi. Tapkın’ın bu önerisi meclis salonunda yükselen alkış sesleri eşliğinde büyük takdir topladı. Önerinin ardından Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran mutluluğunu dile getirirken bir sonraki meclis toplantısında konunun gündeme getirileceğini belirtti.

“GÖRÜŞLERİMİZ FARKLI OLSA DA GÖNÜLLERİMİZ BİR”

Meclis toplantısının ardından HaberTire Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunan Ak Partili Meclis Üyesi İsmail Tapkın, Yücel Özen için; “Görüşlerimiz farklı olsa da gönüllerimiz bir” dedi. Tapkın yaptığı açıklamayı şu cümlelerle sürdürdü;

“Öncelikle ilk meclis toplantımızın kentimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu vesileyle yeni Belediye Başkanımız Sn. Salih Atakan Duran’a da yeni dönemde başarılar diliyorum. Merhum Yücel Özen ağabeyimiz Tire için birçok önemli girişimlerde bulunmuştur. Bugün hayatta olsaydı bu meclis toplantısında bizimle aynı masada oturuyor olacaktı. Maalesef kendisini beklenmedik bir şekilde kaybettik. Kendisiyle görüşlerimiz ayrı olsa da gönüllerimiz birdi. Sonuçta hepimizin hedefi daha yaşanabilir bir Tire’ydi. Yücel Özen isminin kentimizde yaşatılması için bir öneride bulundum. Başkan Salih Atakan Duran’da olumlu yanıt verdi. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu vesileyle aramızdan ayrılan Yücel Özen ağabeyimize de bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum”

Editör: Haber Merkezi